MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Ladavi

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Ladavi, 16 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Proszę o uchylenie punktu 8a dot. "Rezygnacji ze stanowiska".

Imię:

Dawid

Dokładny nick w grze:

Ladavi

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:

Baaaardzo różnie, ciężko określić mi to w widełkach czasowych, ale jestem dostępny na czacie prawie cały czas jak wracam do domku; survival.

Data urodzenia:

10.11.1997

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:

2011 rok wersja beta 1.6.6

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:

lipiec 2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:

Raz Three mi dał bana zamiast podrabiańcowi

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:

Tak

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?

Tak :)))

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:

Chyba wystarczająco dużo narzekam i nie muszę tutaj pisać n-ty raz co mi się nie podoba (ZAPRASZAM TUTAJ: https://craftapple.pl/forum/threads/propozycja-większe-oraz-mniejsze-zmiany.12413/)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Pomocnik to bardzo odpowiedzialna rola. Osoba taka powinna pomagać zarówno leniwcom(Mod+) jak i Graczom, być aktywnym oraz karać bandytów internetowych.

Pomocnik posiada także uprawnienia. Posiadacz takowej rangi może mutować i kickować.
    (Podobno różnież ma dostęp do śmiesznych memów, ale to był chyba bait, żebym napisał podanie)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:

Three ciągle narzeka, że brakuje mu ludzi w ekipie (bo wybrzydza).

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

Wyślę obydwie osoby na msg, w przypadku kontynuowania sprzeczki na globalnym czacie będę używał komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:

Posiadam, ale wolę komputery.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

(to jest ta nudna część, której się nie czyta, bo nikogo nie interesuje)
    Nazywam się Dawid, mam ukończone 20 lat, mieszkam w Poznaniu. Aktualnie studiuję informatykę również w Poznaniu. Lubię spędzać czas na utrudnianiu sobie życia podczas nauki różnych języków programowania.
    (na to można rzucić okiem)
    W grze Minecraft zazwyczaj spędzam czas pisząc z innymi Graczami, ewentualnie czasami nagram jakiegoś cheatera na arenie. Jeśli chodzi o cheaty to wydaje mi się, że wiem całkiem sporo, gdyż jako Moderator na pewnym serwerze często banowałem za niedozwolone modyfikacje. Czerpię również radość z dzielenia się wiedzą (przynajmniej wtedy kiedy dana osoba zrozumie o co chodzi).

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:

Podoba mi się to, że mogę pobiegać po murku i pisać w trybie Multiplayer ze znajomymi.
    i @nowez, która daje kosze :(

Określ swoją dyspozycyjność:

Jestem dyspozycyjny zawsze kiedy nie ma mnie na uczelni.
    Administracja wie jak można się ze mną skontaktować, więc nie widzę powodu wypisywania, że posiadam jakieś konkretne komunikatory typu AppleVoice.

Umotywowanie podania:

Ostatnio CA narobiło sobie wrogów i czat często jest zawalony toksycznymi graczami i reklamami. Z racji, że często siedzę to mogę klikać kick i mute.

• Zabawne x 5
    • Lubię To x 4
    • Zwycięzca x 4
    • Nie lubię x 2
    • Przyjazny x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Lista
    Reklama
  2. JumiToJa

JumiToJa Użytkownik

Docenione treści:
    47
    Meh... Podanie napisane tak na odwal, ze jest to nawet bardziej, niz przykre. Mimo tego, jest ono pierwszym najsensowniejszym, najkonkretniejszym oraz prawie ze bezblednym podaniem, jakie mialam okazje komentowac w ostatnim czasie. Pokusilabym sie nawet o stwierdzenie, iz jest to najlepsze podanie w tym polroczu.
    Na serwerze jestes osoba w wiekszosci przypadkow pozytywnie znana i kojarzona. Na forum jestes jednym z najaktywniejszych uzytkownikow. Niejednokrotnie pokazales, iz jestes czlowiekiem o anielskiej cierpliwosci i zlotych nerwach. Na serwer wnosisz juz sporo jako zwykly gracz, wiec pewne jest to, ze jako Pomocnik wniesiesz na niego jeszcze wiecej. W E&A balaganu nie zrobisz. Smialabym nawet stwierdzic, iz Twoja osoba wprowadzi tam nieco wiekszy porzadek o zorganizowanie. Nie mozna rowniez pominac Twojego doswiadczenia w Pomocnikowaniu.

Lepszego kandydata poki co na Pomocnika ani nie widac, ani nie slychac.
    Czuj sie zaszczycony, bo jestes pierszym osobnikiem (przez spory okres czasu bedziesz tez zapewne jedynym), ktory otrzymuje ode mnie ogromne TAK!

Powodzenia!

• Zabawne Zabawne x 2
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a
    Wyniki zostaną podane w ciągu 24 godzin.

PS. Wydawało mi się, że cenisz sobie naszą przyjaźń. ;[

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Uprzejmie informuję, iż Administracja zdecydowała się na uchylenie §9.8.a
    W związku z czym serdecznie witamy ponownie w Ekipie CraftApple!

PS Będziesz miał ciekawego partnera, o którym za troszkę się dowiesz.

Kandydatura zaakceptowana.

• Zabawne x 6
    • Lubię To x 2
    • Zwycięzca x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę