Dokładny nick w grze:Mój nick to LakiPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-4 godzinki a jak mam jakiś wyjazd lub spotkanie to nawet wejdę na 10 minut. Ile masz lat: Mam 14 ale w tym roku dokładnie 6 sierpnia będę miał 15. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, Creative, SeaBlock):Najwięcej czasu spędzam na Creative Jak długo grasz w Minecraft:4-5 lat ale od zeszłego roku gram na poważnie. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:4-5 miesięcy albo więcej. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak miałem ale ten ban to (chyba) była pomyłka bo dostałem go za reklamę a nigdy nic nie reklamowałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie nie pełniłem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) powód - wyrzuć gracza za (powód). Dlaczego Ty: Dlatego, że lubię pomagać jestem normalny i ogarnięty lubię ten serwer i całą jego ekipę i chciałbym być jej członkiem. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Kamil. Lubię grać w Minecraft oprócz komputera interesuję się hodowlą ptaków egzotycznych mam ich tyle, że nie można ich zliczyć. Lubię też grać w piłkę nożną ale więcej godzin spędzam na komputerze niż na dworze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak znam 1.Przechodzenie przez drzwi jak ktoś nie jest dodany na Creative. Wymień kilku członków ekipy: GirlGamersPL, shoga, pat277, Marcinek7, MsKornel, wymiatacz23, Blavck (reconnect). Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać innym, jak sama nazwa mówi , i zgłaszać do administratorów nowe bugi/błędy
Raz większy tekst raz mniejszy... serio... Pomijając to jestem na nie, gdyż co prawda widzę Cię na serwerze, ale nie widziałem jak pomagasz. I jeszcze coś co mnie dobija ,,mam 14 ale w tym roku dokładnie 6 sierpnia będę miał 15" -_- Z tych powodów wynika moja ocena
Jestem na WIELKIE NIE. Czesto przebywając na CV, gracze sie na Ciebie skarżyli, byłeś chamski, wredny arogancki dla graczy jak i dla mnie, nie pomagasz nie udzielasz sie na forum. I jeszcze chciał mnie przekupic, czy jak da mi set full/ench to napisze mu pod podaniem T-A-K. Takie zachowanie jest karygodne, poza tym, podanie mało rozpisane !
Osobiście uważam, że podanie jest masakryczne :l Samo podanie pokazuje nam informacje o osobie, która je pisała.. Jestem na NIE
Jestem na Nie. Nie jesteś ogarnięty i pamiętam sytuację, kiedy nie działała ci zmiana skina i groziłeś policją. Podanie masakryczne, zachowanie nie najlepsze. Pozdrawiam ;PP
jestem na NIE, co prawda widuje Cię na serwerze, lecz nie widzę, że pomagasz.... reszta powodów została wymieniona przez moich poprzedników