Dokładny nick w grze: Lay3r Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 1.5-3h dziennie Ile masz lat:16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: creative, survival Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: pół roku (z przerwami) Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak (aktualnie: Admindawniej:,HeadAdmin ,WWlascicel) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): kick,mute, (/kick [nick gracza] /mute [nick] Dlaczego Ty: Lubie pomagać innym,starał bym się jak tylko mogę Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam 16 lat,lubię pływać. W przyszłości chcę pracować na statku jako mechanik okrętowy. Lubię też jeżdzić na rowerze i grać na komputerze Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: -Wiszące bloki dźwiękowe (survival) ale nie wiem czy to jest bug. Wymień kilku członków ekipy: Marcinek7, ThreeEyedMaster , Sune1984 ,Puma_Poland, _Zielony_ , lucklucky10 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać innym w potrzebie ,pilnować porządku na serwerze