Dokładny nick w grze: lucklucky10 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4h (wakacje) 1-2 (po wakacjach) Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat około Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od paru dni Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem wiele razy moderatorem, mam wielkie doświadczenie w tej dziedzinie. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./kick (nick) Dlaczego Ty: No nie wiem, jestem obeznany w tym i lubię pomagać i utrzymywać porządek Opisz siebie w kilku długich zdaniach: 16 lat, liceum 1 Klasa no i to wszystko xP Jeśli trzeba to napiszę więcej ale sam nie wiem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Szczerze to nie Wymień kilku członków ekipy: (jakiej?) Jakie obowiązki ma Pomocnik:Głównie to pomagać moderatorom i administratorom oraz utrzymywać porządek. Naprawdę polecam swoją osobę (Tak naprawdę to marzyłbym nawet o posadzie kitmoderatora chociaż ale pomocnik też może być)
Na NIE. Zbyt mało grasz na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach, podałeś tak naprawdę 5 wyrazów. Nie znasz bugów/błędów więc może czas pograć trochę więcej.
Jestem na Nie, ponieważ: -> Mały staż na serwerze, -> Podanie napisane niestarannie, -> Śmiem wątpić, że masz 16 lat, ponieważ niektóre osoby w młodszym wieku napisały o wiele piękniejsze Podania niż Ty. Zdania były bardzo rozbudowane i było duże zastosowanie przymiotników, czasowników i rzeczowników, a tu co? Na pytanie: Opisz siebie w kilku długich zdaniach ty nawet jednego mówiąc szczerze o sobie nie napisałeś.