MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Lucklucky10

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika lucklucky10, 2 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Dokładny nick w grze: lucklucky10
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4h (wakacje) 1-2 (po wakacjach)
    Ile masz lat: 16
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Survival
    Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat około
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od paru dni
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem wiele razy moderatorem, mam wielkie doświadczenie w tej dziedzinie.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./kick (nick)
    Dlaczego Ty: No nie wiem, jestem obeznany w tym i lubię pomagać i utrzymywać porządek
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: 16 lat, liceum 1 Klasa no i to wszystko xP Jeśli trzeba to napiszę więcej ale sam nie wiem.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Szczerze to nie
    Wymień kilku członków ekipy: (jakiej?)
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:Głównie to pomagać moderatorom i administratorom oraz utrzymywać porządek.

Naprawdę polecam swoją osobę :D (Tak naprawdę to marzyłbym nawet o posadzie kitmoderatora chociaż ale pomocnik też może być;))

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Na NIE. Zbyt mało grasz na serwerze. Opisz siebie w kilku długich zdaniach, podałeś tak naprawdę 5 wyrazów. Nie znasz bugów/błędów więc może czas pograć trochę więcej.

3. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na Nie, ponieważ:

-> Mały staż na serwerze,
    -> Podanie napisane niestarannie,
    -> Śmiem wątpić, że masz 16 lat, ponieważ niektóre osoby w młodszym wieku napisały o wiele piękniejsze Podania niż Ty. Zdania były bardzo rozbudowane i było duże zastosowanie przymiotników, czasowników i rzeczowników, a tu co? Na pytanie: Opisz siebie w kilku długich zdaniach ty nawet jednego mówiąc szczerze o sobie nie napisałeś.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę