Podanie na Pomocnika. Próbuje jeszcze raz ale chce spróbować! Dokładny nick w grze: MaciekGplay Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Piątek, Sobota, Niedziela i dni wolne. Tak w weekedny to 5-6 godzin ale w tydzień 2-3 Ale tydzień gdzie są dni wolne Ile masz lat: 10 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: od 24 marca 2014 r. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od Paźdiernika Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Podobną (przypomniało mi się) Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) wyrzuca gracza z serwera /thor (nick) daje tzw. Warna [chyba to nie jest dla pomocnika :/ Dlaczego Ty: Hmm.. wiem że jestem młody i pewnie każdy uważa "Kurde jakie głupie małe dziecko nie nada się" ale to nie prawda. Jak bym się przyłożył to bym napewno coś z tego wyszło. Nie lubie jak ktoś psuje zabawe na serwerze innym graczom. Wtedy nawet mi się nudzi i ogólnie wtedy jest nie fajnie. Na innych serwerach pomagałem innym moderatorom itp. ale nie pamiętam IP bo chyba to było w sierpniu. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się maciek podoba mi sie CraftApple tylko coraz więcej jest tam trolli.Mam psa i kota, własny pokój i własny laptop, ogarniam się w sprawach komputerowo-minecraftowych np. nie dawno nauczyłem się wgrywać mapy (pobrane). I jestem ogarnięty chociaż czasami mi odbija Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Czasami jest problem z zamykaniem drzwi i klapek. A i rzadko nie ładują się chunki Wymień kilku członków ekipy: Viran123, marcinek7, pat227, TheEyedMaster Jakie obowiązki ma Pomocnik: 1. Kickowanie sprawiedliiwie 2. Pomaganie w ogarnięciu chatu 3. Upominanie 4. Pilnowanie serwera przed trollami
- Wiek - Spamujesz na creativie Jestem na NIE. Pozdrawiam! Do tego Twoje zachowanie przekracza wszelkie normy...
Uwaha!!!!!! Dowiedziałem się od Lucas20051 że Marcinek7 ma 10 lat nie kłamie -_- Spytajcie sie Lucas20051