MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Minecraftiops

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Minecraftiops, 18 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    *Dokładny nick w grze: Minecraftiops

*Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jako iż są wakacje a ja gram tylko na CraftApple myślę, że mój czas to 5-9h. Natomiast po wakacjach 3-5 czasem 6 h.

*Ile masz lat: 14 lecz rocznikowo 15 :)

*Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:
    Gram na creative i survival ale najczęściej na Survival'u, mam zamiar rozpocząć przygodę z vanilla i na SeaBlock'u.

*Jak długo grasz w Minecraft: Dokładnie nie pamiętam ale jak dobrze pamiętam to od ok. 4 lata ;)

*Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Niedługo ponad miesiąc lecz bardzo długo gram w ciągu dnia czasem nocy ;).

*Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Bana na CraftApple nie miałem nigdy ;) jak już to czasem mi się zdarzyło dostać kicka.

*Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Miałem kiedyś swój własny serwer lecz tu nie ma się czym chwalić ;) grało tam ok. 25 osób, miałem również moderatora na dosyć dużym serwerze ale to ok. 3 lata temu.

*Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według moich informacji z forum pomocnik ma dostęp jedynie do komendy /kick [nick] [powód], która wyrzuca z serwera danego gracza ale należy nią karać tylko w wypadku wulgaryzmów na globalnym czacie, bawieniem się cenzurą, za netykietę.

*Dlaczego Ty: Postrzegam tą range jako obowiązek lub pracę, którą jestem w stanie podjąć, gram bardzo dużo na serwerze i znam się na sprawach technicznych minecrafta i na informatyce ;).

*Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Jakub, mam 14 lat pochodzę z Podkarpacia z wsi Zalesie. Jestem Pomocny cierpliwy i kulturalny. Mam wielki dystans do siebie i poczucie humoru, interesuję się piłką nożną Enduro i innymi typami motocykli.Mój ulubiony kolor to zielony, niebieski i czerwony. Słucham rapu czasem pop i rock. Jestem miłośnikiem każdego typu motocykli, interesuję się również informatyką. W szkole jestem uczniem z ocenami minimum 3. Mieszkam w jednorodzinnym domu z rodzicami i siostrą. Siostra ma na imię Aleksandra ma 17 lat i kiedyś grała w minecraft'a. Mama ma na imię Barbara a Tata Jacek choć to chyba nie jest najważniejsze w tym podaniu :D. Mam 1 kota i 2 szczury domowe (takie w klatce nie biegaj po domu). Oprócz minecrafta gram również w inne gry typu CS:GO, ETS2, Pay Day, battlefield 3 lecz rzadko. na komputerze spędzam bardzo dużo czasu po 20.08 będę kupował range svip na serwerze narazie muszę nazbierać pieniędzy bo na wakacjach ich mniej dostaje :). W przyszłości chciałbym studiować informatykę i pracować w firmie Microsoft takie marzenia tylko :D.

*Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak nie jest ich dużo ale czasem się zdarzają a dokładniej:
    - Nowe modele drzwi (z mc 1.8) nie mają cuboida
    - Trzeba czasem kopać jakiś blok kilka razy
    - Trzeba czasem stawiać jakiś blok kilka razy (ten i wyżej wymieniony przykład nie zawsze jest spowodowany lagami serwera a moimi lecz rzadko)
    - Przechodzenie koniem przez ściany
    - Raz mi się zdarzyło, że ktoś mnie zabił przez szkło

*Wymień kilku członków ekipy:
    ||
    Pomocnik||: Yumi, stolenlegacy, Puma_Poland, _Zielony_ (te osoby znam z pomocników)
    ||
    Moderatorzy||: Marcinek7, ThreeEyedMaster

*Jakie obowiązki ma Pomocnik: Przede wszystkim pilnować porządku na czacie globalnym rozstrzygać spory między graczami, udzielać się na czacie serwera, pomagać graczom z działaniem komend, brać udział w życiu serwera.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    RE: Minecraftiops

Podanie niezgodne ze wzorem.
    Do zamknięcia.

3. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    RE: Minecraftiops

Jeżeli moge wiedzieć czm jest niezgodne?

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Prefix był niezgodny.

5. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak wiem teraz to zauważyłem przepraszam poprawiłem pisać od nowa czy wystarczy tak jak jest?? :)

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ja jestem neutralny +/- :p
    Nie wiem co myśleć o tym podaniu, niby jest teraz dobre ale poprawiałeś i tak ta "magia świąt" prysła - to znaczy, że niedokładnie i niestarannie przygotowałeś podanie. :/

Tak czy siak, życzę Ci powodzenia!

Pozdrawiam b. serdecznie!

7. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    lucklucky10 dziękuję bardzo ale 1 raz pisałem takie podanie ;) tak to range przez znajomości miałem dziękuje za poprawienie moich błędów i kilka wskazówk na przyszłość ;)

Reklama
  8. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Lekki bałagan w Twoim podaniu lecz ładnie je rozpisałeś. Śmiało pomogę powiedzieć że z charakteru na pomocnika nadajesz się idealnie! Lecz nie udzielasz się na forum i nie pomagasz...

Małe TAK :)

9. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuje zacznę pomagać również na forum ;)

10. ProtectionZ

ProtectionZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm, podanie ładne. Trochę krótko grasz na serwerze, nie widuje jak pomagasz oraz mało się udzielasz na forum.

Małe tak!

11. Minecraftiops

Minecraftiops Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzieki prot :3 a mam 1 pytanko kiedy mi psy oddasz -.- :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę