Imię: Mikołaj !!!!/\/Poprawa\/\!!!! Dokładny nick w grze: Mixo1010 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze 'Minecraft' Przebywam chociaż z 1/2/3 godz. A najchętniej na serwerze ''CraftApple'' Data urodzenia: 21 Maj Rok 2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moja przybliżona data rozpoczęcia gry ''Minecraft'' to 2013 Rok. Wersja : 1.7.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Moja przybliżona data rozpoczęcia gry w ''CraftApple'' to 2014 Rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raczej nie. Chyba przydarzyło się to na innym serwerze. Ale nie mam pojęcia Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie. Nie posiadam Ale planuje kupić ale jeszcze nie wiem kiedy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jeszcze nie wiem ale na pewno coś wymyślę Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik posiada uprawnienia i obowiązki JAK : Komęde : /Kick [Gracz] [Powód] . /unmute [Nick] . /tempmute [Nick] [Czas]. Pomocnik posiada obowiązki jak : Pomaganie graczom : Pomaganie Moderatorom i adminom w ogarnianiu chatu. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem z powodu żeby : Pomagać graczom : Pomagać moderatorom i adminom w ogarnianiu chatu : zgłaszać bugi w grze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: A więc tak... Gdy nadejdzie jakiś ''Konflikt'' o którym nie wiem jak on powstał. Pytam się tych osób które zostały pokłócone. Najlepiej na /msg. Co się stało? Gdy powiedzą mi wszystko jak ten konflikt nadszedł to muszę te osoby uspokoić żeby konflikt się zamknął. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. W realnym życiu owszem. Też Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Okej Więc. Jestem miły, przyjazny, ciągle się śmieje /\ Jestem osobą życzliwą, nigdy nie kłamię, zawsze jestem uśmiechnięty /\ Zawsze umiem kogoś rozbawić, jestem osobą mało do zdenerwowania, czasem się przydarzy że się zdenerwuje ale to bywa czasem /\ Lubię bardzo Zimę , Wiosnę I Jesień (lato za gorące) /\ Lubię gry naprzykład :Minecrafta: Simsy : Robloxa /\ Lubię psy,chomiki,kruliki Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w grze Minecraft podoba mi się : Ładny świat : Piękne miejsca : tajemnicze zakamarki : Tryb Multiplayer : Tworzenie własnego serwera : wioski : Budowanie domku lub gospodarstwa. Określ swoją dyspozycyjność: Skontaktować można się ze mną przez : Skype- Mixo1020 : TeamSpeak3. Umotywowanie podania: Mam nadzieje że będziecie na : TAK : nie pisałem to dość długo ale wymyślałem o drobinke długo Ale nie zajeło mi to 1 godziny
Witaj "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od poniedziałku do piątku czasem nawet do niedzieli (bywa z nauką)" Trochę nie odpowiedziałeś na pytanie bo zapomniałeś napisać na jakim trybie najczęściej i trochę mogłeś rozwinąć ile godzin grasz w ciągu tygodnia. "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Posiada : komęde : /tempmute [nick] [czas] : /unmute [nick] : /kick [gracz] [powód] (nie wiem czy dobrze napisałem)" Tu także nie rozwinąłeś odpowiedzi bo jeszcze pomocnik musi np. pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu Ostatnim faktem do którego się przyczepię jest to, że nie zauważyłem abyś pomagał na serwie. Teraz na NIE
1)Ukaranie gracza poprzez użycie komendy /kick nie jest rozwiązaniem konfliktu. Poprawnym rozwiązaniem konfliktu jest pogodzenie skłóconych osób. 2)Te twoje ,,rozbudowane zdania'' nie są rozbudowane. 3)Pomocnik powinien pomagać NIE Moderatorom/Administratorom/ViceAdministratorom lecz graczom. 4)Lag'ów nie trzeba zgłaszać. 5)Popracuj trochę nad gramatyką. 6) Skoro pisałeś to podanie przez 1/2 godziny z przerwami na jedzenie, można wywnioskować że prawdopodobnie robiłeś sobie przerwy na jedzenie co kilka minut ponieważ podanie wygląda na napisane w 15 minut. 7)Forum istnieje już od dawna a skoro grasz od 2013 roku powinieneś już od dłuższego czasu wiedzieć o jego istnieniu. 8) W pytaniu: ,,Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej'' nie chodziło o to że najchętniej grasz na serwerze Craftapple tylko o tryb np. survival/creative/skyblock/skywars. A poza tym nie widziałem żebyś był aktywny na serwerze i forum. JESTEM NA NIE!
Ani razu nie widziałem cię na serwerze, a "podobno" grasz tutaj właściwie przypadkiem akurat od samego startu serwera... Imponujące, zważywszy na to, że ja gram tutaj od drugiej połowy 2015go i i już nie jestem w stanie przypomnieć sobie na 100% nawet miesiaca w którym zacząłem, a ty od tak przypomniałeś sobie, że grasz u nas od 27 maja 2013 roku. Powiem krótko, twój nick w ogóle nie wygląda jakkolwiek znajomo, więc albo doskonale się ukrywasz, albo w tym punkcie zwyczajnie kłamiesz. Ewentulnie grasz ciągle na SkyWars i dla tego cię nie widziałem... Pomijając to ("co jest absolut..."), twoja aktywność na forum również jest zerowa. Zarejestrowałeś się wczoraj, napisałeś podanie i zadowolony. Wielu aktualnych i byłych członków ekipy włożyło mnóstwo czasu i wysiłku w to by do tejże ekipy dołączyć. Jak więc potraktować kogoś kto z marszu wchodzi i żąda rangi? Na dodatek to "podanie"... Nieczytelna ściana tekstu z błędami przy najprostszych słowach o interpunkcji i składni nie wspominając. Nie spodziewałbym się na twoim miejscu "Akceptacji". Lepiej od razu weź się za siebie jeśli na prawdę ci zależy. I oby nie okazało się, że nie grasz u nas od tego dnia, który nam przedstawiłeś. Wyrażam sprzeciw wobec tej kandydatury.
Witaj znowu (XD) Widzę, że odpowiadasz na większość wypowiedzi graczy, więc nierób tego bo to jest tak zwane "nabijanie postów" i nie poprawiaj ciągle podania, bo będziesz miał szansę jeszcze się wykazać. Ostatnia moja uwaga to musisz popracować nad układaniem zdań, bo " Tak posiadam. W realnym życiu owszem. Też" nie brzmi po polsku. Nadal na NIE
Jako iż wczoraj się zarejestrowałeś na forum, to nie ma jakiegokolwiek sensu aby pisać podanie, lecz ty to zrobiłeś W więc nie będzie tu zanudzał, prawda jest taka że nie ogarniasz forum, nie znasz serwera, nie pomagasz a co za tym idzie nie nadajesz się na to stanowisko, dodatkowo jeszcze kłamiesz. Zdecydowanie Spoiler NIE
Cześć -Zerowa aktywność na forum -Nigdy nie widzialam cie w grze -nie wiem czy pomagasz bo cie niewiduje na serwie - podanie nawet ani troche nie jest estetyczne. Bez spacji pomiędzy punktami te podanie wyglądalo by nie ładnie poprostu. Pograj kolejny miesiąc zapoznaj się z regulaminem, daj się poznać graczom, staraj sie poprawiac błedy. Przykro mi jestem na nie
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.. jak można być na tyle głupim, żeby najpierw napisać jakieś bzdury i kłamstwa w podaniu, a w momencie zostania nakrytym po prostu strzelić sobie edit w podaniu i udawać, że nic się nie stało.. To pytanie było twoim testem na inteligencję.. nie zdałeś.. Jeżeli ty grasz od 2014 roku, to ja jestem przyjacielem Infiego.. Ja już wymyśliłem - zakaz pisania podań przez takich ludzi jak ty pod groźbą banicji na forum i serwerze.. Składnia zdania leży i kwiczy.. Zresztą większych głupot w życiu nie czytałem.. Co to znaczy "nadszedł konflikt"? To nazwa jakiegoś huraganu? Zawsze myślałem, że się mówi, że konflikty się wytwarzają, a nie nadchodzą.. Przy okazji gdyby ktoś mnie próbował uspokoić w taki sposób, przy okazji używając twojej składni wyśmiałbym go od razu.. Znowu oblałeś test na inteligencję.. Twoje podanie to jedna wielka mitomania, co wytknęli Ci już wcześniej.. btw co ma znaczyć "nie pisałem to dość długo ale wymyślałem o drobinke długo Ale nie zajeło mi to 1 godziny".. Nie dość, że składnia znowu umarła, to jeszcze błędy ortograficzne.. jak nie umiałeś sam poprawnie napisać to trzeba było poprosić mamę o sprawdzenie.. Podsumowując jestem na NIE twoje podanie to jedna wielka porażka, która nie powinna nigdy się tutaj pojawić. Popracuj nad składnią, ortografią i przepatrz następnym razem inne podania zanim zaczniesz pisać swoje. Zrozumiesz wtedy co mam na myśli mówiąc, że nie zdałeś testu na inteligencję.. I najważniejsze: NIE KŁAM W PODANIU coś takiego od razu odpycha od twojej osoby graczy i administrację, a co najistotniejsze, zmniejsza twoje szanse w przyszłości, bo skoro już raz kłamałeś w podaniu to czemu nie miałbyś tego zrobić po raz kolejny.
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.