Jaki mam nick i jak się nazywam ?:Hej. Nazywam się Dominika, ale na Craftapple jestem znana pod nickiem NataliaPolskaxD. Wiek :Mam 12 lat, ale dokładna data urodzin to 18.01.2003. Data gry w Minecraft :W Minecraft gram od 5 lat, a zaczynałam na wersji 1.3.2 Od kiedy gram na Craftapple? Który serwer Wasz lubię? :Na Craftapple jestem od 6 miesięcy, najczęściej można spotkać mnie na Creative na którym spędzam ok 5-6 godzin. Byłaś kiedyś karana ? :Jeszcze nigdy nie byłam karana na forum oraz Waszym serwerze. Rangi na serwach ?:Kiedyś na innym serwerze byłam Adminem (ruch na serwerze ok.150 osób) , a na Waszym serwerze jestem Vipem. Jakie obowiązki posiada pomocnik? :Obowiązki pomocnika to dbanie by każdy czuł się dobrze. Komendy, które ułatwiają pomocnikowi obowiązki to /kick oraz /mute. Dzięki komendzie /kick pomocnik daje ostrzeżenie w postaci chwilowego "wyrzucenia" z serwera. Komenda /mute służy mu do wyciszania graczy. Czemu zgłaszam się z prośbą bycia pomocnikiem ?:Bardzo chciałam bym być pomocnikiem, ponieważ uważam, że to ciekawe zajęcie Potrafię nawiązać kontakt z ludźmi, czyli jestem otwarta do pracy z innymi Jak zapanuje nad konfliktami oraz opiszę siebie, byście mnie mogli lepiej poznać : Jestem bardzo miła, nie wpadam w konflikty, ale nie dam sobie w kasze dmuchać Mam bardzo dużo pomysłów na Wasz serwer. Potrafię zapanować nad dwoma kłócącymi się graczami Jeśli dwóch graczy zaczęło by się kłócić, i doszło by do łamania regulaminu, dam im kicka. Do trzech razy sztuka! Jeśli dalej będą się wyzywać, w końcu dostaną /mute. Dyspozycja : Jestem do dyspozycji w godzinach 12:30 - 22:00 Bardzo prosiłam bym o odpowiedź, oraz pozdrawiam wszystkich adminów i pomocników, jak i graczy Dziękuje - NataliaPolskaxD
Jestem na NIE! Samo podanie mówi tutaj za siebie jest nie czytelne. Mała wiedza i nie precyzja kandydatki. Zero pomocy na czacie.
Jestem na NIE. Powody? Wymienił je już Gold. Dodajmy, że podanie wygląda jak robione na odwal, jakbyś się nie starała.
Jestem na NIE. Rzadko widuje Cię na serwerze, nie udzielasz się i nie zdarzyło mi się widzieć Twojej pomocy graczom.
Jestem na NIE Podanie nie czytelne Nie widziałem abys się udzielała na czacie ani pomagała podanie zrobione na odwal sie i tyle ode mnie Pozdrawiam __GaNgStAr__