Dokładny nick w grze: Nidan Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: około 5 godzin Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: 5 lat (miałem 10 lat jak zacząłem grać na serwerach) Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 4 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Dlaczego Ty: Ponieważ jestem pomysłowy, kulturalny, ogarnięty, pracowity i miły. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Jakub.Mam 14 lat i chodzę do 6 klasy podstawówki.Mam 2 starsze siostry.Lubię sport szczególnie karate (uprawiam je).Mieszkam w Zielonej Górze w województwie Lubuskim.Jak coś sobie postanowię to to zrobię.Jestem ogarnięty jak na swój wiek. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Mam bug ,że wywala mnie z serwera po jakieś pół godzinie grania ,przed tym nie mogę otwierać skrzynek i jak niszczę to nie wypadają itemy Wymień kilku członków ekipy: ViceAdministrator Pearl, MrAstar i adsone. Administratorzy to Wioletta i XInfiniterX. Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać w oganianiu czatu i pomagać innym. Ode mnie napiszcie proszę co zrobiłem źle.Odpowiadajcie plis
Ostatnie zdanie skopiowane od Aidan. Jestem na Nie nie tylko z powodu wymienionego wyżej. Pozdrawiam.
Jak możesz mieć 14 lat i chodzić do 6 klasy podstawówki ? Dziwne to trochu. Miałeś wymienić kilku członków ekipy, a nie Administracji i ViceAdministracji. Jest tu trochu błędów. No cóż teraz na Nie. Napisz Podanie za miesiąc i pomyśl czy na serio chcesz być Pomocnikiem.
Na N I E ;/ Mam pytanie dlaczego teraz wszyscy kopiują podania zamiast samemu napisać kopiowanie i przeróbka wychodzi czasowo na tyle samo co na napisanie i odpowiedzenie na pytania zawarte w wzorze! ;/