Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to Patryk12. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić od 2 do 3 godzin dziennie. Ile masz lat: Mam 13 lat, rocznikowo 14. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na serwerze który nosi nazwę survival. Jak długo grasz w minecraft: W minecraft gram 2 lata. Jak długo gracz na mc.craftapple.pl: Na craftapple gram 1,5 roku. Czy miałeś/aś tu kiedyś bana: Tak, na forum ale to nie byłem ja. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak jestem GlobalModem. Czy znasz komendy Pomocnika (Wymień je): Pomocnik ma jedną zasadniczą komendy: - Kick [nick] [powód] Dlaczego ty: Ponieważ lubię pomagać graczom. Jestem dość ogarnięty. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Hubert, mam 13 lat, rocznikowo 14. Lubię grać w piłkę nożną oraz piłkę siatkową. Staram się grać często w minecrafta lecz mam również swoje obowiązki takie jak szkoła. Ale staram się grać jak najczęściej. Jak znalazłem ten serwer to był jedyny serwer na którym grałem i gram od 1,5 roku lecz w minecrafta 2 lata. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: Tak, Przechodzenie koniem przez ściany. Wymień kilku członków ekipy: Do ekipy należą Pomocnicy oraz Moderatorzy: Moderatorzy: ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| Blavck ||Mod|| pat277 Pomocnicy: ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązki Pomocnika to: - Pomagać graczom, wyjaśniać działanie komend. - Być aktywnym na forum, uczestniczyć w życiu serwera. - Być dyspozycyjnym(Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Vice Administratora oraz Moderatora. - Zgłaszać wszelkie błędy/usterki/bugi dla Vice/Administratora lub Administratora. Dobra to już moja ostatnia próba jak się nie uda to już nie będę składał.
Dam ci neutrala. Pomijam wygląd podania, długie zdania (np. tutaj "Dlaczego Ty") etc. Skoro dostałeś bana na forum to musiał być solidny powód. Osobiście nie dostałem bana ale zapomniałem hasła do konta "Vern" i teraz mam na forum Vern a w grze Vernen. Jeżeli ty dostałeś bana za coś w tym stylu to rozumiem. Nie znam Ciebie za dobrze, kilka razy widziałem jak grasz na survival ale rzadko pomagasz. Jak piszesz odpowiedzi np. w podaniach to zmieniasz na ogromną czcionkę i to trochę przeszkadza, szczególnie jak odpowiedź wyżej ma małe litery. Bądź bardziej aktywny w grze i postaraj się aby Ciebie zauważono. Spróbuj nie mieć takiego nacisku na tego pomocnika, wtedy twoje szanse maleją i musisz znowu składać podobne podanie i znowu. W końcu zabraniają Tobie składać podanie z groźbą warna, mimo to je znowu sładasz, nie przykładając się. Przykładem tego jest to, że całe podanie masz pogrubione a obowiązki pomocnika nie. Czyli żebyś to dobrze zrozumiał: Mimo zakazu napisałeś podanie, i nie przyłożyłeś się a już kompletnie mnie dobiła ta twoja chamska notka dla administracji po zakazie: "Dobra to już moja ostatnia próba jak się nie uda to już nie będę składał." :/. ~Pozdrawiam i zalecam to przeczytać kilka razy Patryk
Jak pewnie większość ci pisała, że serwer nie odpowiada za utracone hasła etc. + jak miałeś hasło np. 123 to się nie dziwię :/
Nie będę wyrażać swojej opinii gdyż jest to bezsensu. Nie sztuką jest stwierdzić że twoje podanie dostanie z góry odrzucone...
Welcome my frjends Jestem na NIE. Weź się lepiej za naukę chłopcze Tylko na forum widzę cię jak spamujesz komuś pod Podaniami itp. Pzdr. Odbyciaks
Podanie nie za ładne, Zachowanie w grze jak i na forum pozostawię bez komentarza, Na jednym koncie na forum masz już bana, Administrator napisał że nie masz więcej składać podań, następne podania będą karane, a więc nie że dopiero teraz to podanie uznasz sobie że już ostatnie, jak ostatnie podanie miało być to , które zostało już odrzucone, lecz znając Ciebie napiszesz ich jeszcze z 50. Na nie.