Dokładny nick w grze: patyk022 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 1-5h dziennie. Ile masz lat: Mam 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (n.p Survival,Creative, Seablock ): Najwięcej czasu spędzam na Survivalu i od czasu do czasu wejdę na Seablock. Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram około 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na Craftapple gram ponad rok. Czy miałeś tu kiedyś bana: Nie. Czy pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy pomocnika ( wymień je ): /kick [nick][powód]. Dlaczego ty: Jestem osobą zaufaną, ogarniętą chętnie pomagam. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Patryk mam 14 lat chodzę do 1 klasy Gimnazjum. Mieszkam w miejscowości Zalesie niedaleko Nowego Sącza.Interesuje się enduro i quadami. Lubię grać w gry takie jak Minecraft, League of Legends i Farming Simulator 2013. W wolnych chwilach poza nauką uwielbiam jeździć quadem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? Latające bloki dźwiękowe, niedziałające drzwi n.p brzozowe, świerkowe itp. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: MsKornel, shoga, Marcinek7, Yumi, Puma_Poland. Moderatorzy: pat277, Blavck, wymniatacz23, Phantom_Screw. Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik ma pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać problemy/usterki Administratorowi lub ViceAdministratorowi. Pomagać graczom wyjaśniać działanie komęd.
Jestem na NIE. Podanie pełne błędów, nie pomagasz oraz nie udzielasz się na forum. Noe widuje Cie na serwerze. Podanie nie za ładne i ubogie.
Jestem na tak.Zawsze mi pomagałeś kiedy czegoś nie wiedziałem.I nie zgadzam się z tobom ProtectionZ. Widuje go codziennie na serwerze to że mało pisze to nie jego wina.
Jestem na nie, podanie mało rozpisane i brak jakiejkolwiek ładnej stylistyki. Widać, że zrobiłeś to bo Ci się nudzi.
A to nie jest tak że patryk12 chcial byc pomocnikiem wiec zrobil kolejne konto, zlozyl podanie i na koncie patryk12 odpowiedzial na TAK ?