Imię:Michał Dokładny nick w grze:WOJOWNIK73 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative i Survival Data urodzenia:2003.14.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2010.14.1Beta (Crystal Launcher) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015. 21.5 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pilnowanie serwera , chronienie od floudów , spamów i szukanie cheaterów i wysyłanie o nich informacji Adminom i Moderatorom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bo chcę pomóc temu serwerowi kto by opowiedział inaczej XD W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:To zależy od sytuacji np. jak jakiś gracz ukradnie jakiś super set to poprosze go o dowody i jak oskarżony będzie złodziejem powiem o tym operatorowi Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Np. kiedy gram w GTA z kolegami to nasze napady są obfite i nawet w szkole kiedy byłem w trzeciej klasie mówiono mi że jestem bardzo przekonujący Opisz swoją osobę: Charakter mam nietypowy niby miły , koleżeński ale jak ktoś mnie wkórzy to jestem agresywny , wredny i pewny siebie. Lubię graczy którzy mówią coś typu : './Op me , i mogę z nich cisnąć beke xD . , Nie korzystam z skype lub z TS3 bo mój głos przez wszelkie mikrofony brzmi gdybym miał 5 lat. Lubie placki i spalone kotlety xD Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dyspozycyjny w godzinach 9:00 - 12:00-21:00 Umotywowanie podania: Mam nadzieje żę zostanę dodanty do ekipy a jak nie to pamiętajcie : ,,Niech świat stanie się lepszy !"