Imię: Łukasz Dokładny nick w grze: Scapuu Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W Okres Wakacji Myślę , że tak od 10:00 do 20:00 A w Roku Szkolnym Gdzies tak od 14:00 do 18:00 Data urodzenia: 12.12.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.3.2 Rok : 2012 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rok 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, Nigdy nie byłem karany C: Jestem Miłym Graczem Który chce pomóc innym Graczom Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę że Serwer ,Craftapple, Jest na Tyle Dobry , że nic nie Chce w nim zmieniać A Jakbym miał coś zmienić to żeby w Sklepie Były Sety C: A tak to to nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: - /Kick (Nick) (Powód) Ta komenda wyrzuca Gracza Z Serwera - /mute (Nick) (Czas) Ta Komenda Powoduje ,że Wycisza Usta Gracza i Gracz nie może pisać przez Określony czas Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ Kocham Pomagać innym Ludziom Widze , że Ludzie Potrzebują Pomocy Na Serwerze C: Ja bym im chętnie Pomógl W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw Wysłucham Obu Stron I wybiore Najlepsze Rozwiązanie jak mogę tym Graczom pomóc ... A jak się okaże ,że naruszą Regulamin Craft Apple To użyje Komend w Stylu /Kick (Nick) (Powód) Lub /mute (Nick) (Powód) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam Tą Umiętność Dużo Ludziom Pomagam w Budowaniu Domków Lub coś w tym Sylu Ludzie mi szybko Ufają :) Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na Imię Łukasz.. Mam 14 Lat , i od następnego roku szkolnego Zaczynam Nauke w 2 Klasie Gimnazjum :* Jestem Dość Mądry x`D wystarczająco 4 i 5 Klase Zdałem z Czerwonym Paskiem na świadectwie W Wolnym Czasie Spotykam się z Przyjaciółmi Gram w Siatkówke i Kocham jeździć Na wrotkach Oraz spędzam czas na CraftApple ... Mam silne Nerwy i Umiem się Opanowac Dzięki Grze na Serwerze CA Poznalem Nowych Ludzi Z Którymi się przyjaźnie aż do dzisiaj Określ swoją dyspozycyjność: Jeśli nie będę Na Serwerze CA to możesz napisać do mnie na Skype na Którym Jestem ciąglę Skype : Scapuu Lub na Teamspeak`u Nick : Scapuu aka Scapuu Umotywowanie podania: Zdaje sobie Sprawe , że Bycie Pomocnikiem To Trudny Zawód W MINKRAFT xD na Takim Serwerze Ale Oczywiście jak się zdaży ,że na serwerze nie będzie Pomocników Lub Administratorów ... To na mnie każdy może liczyć POZDRAWIAM CIEPLUTKO Scapuu
Witaj Łukaszu. Podanie byłoby ładniejsze, aczkolwiek wszelkie błędy interpunkcyjne, brak przerwy między podpunktami oraz emotikony psują jego estetykę. Co do osoby - jesteś miłym graczem, pomagamy sobie wzajemnie, łatwo się z Tobą dogadać. Czasem bywają momenty, iż nie zgadzamy się w pewnych kwestiach i odchodzisz od tematu, zamiast go rozwiązać.Nie udzielasz się na forum i niestety rzadko pomagasz. Nie upominam Cię o to - nie robię z igły widły, bo to mały problem. Większych zażaleń do twojej osoby nie mam, lecz to tylko moja, subiektywna opinia. Jak mówiłam - jesteś miłym i uprzejmym graczem. Nie wypowiem się na tak lub nie. Wstrzymuję się od głosu. Pozdrawiam, Crytal.
W punkcie, w którym opisujesz swoją osobę nie widzę tych pięciu zdań. Nie stawiając kropek i pisząc co drugie słowo dużą literą, wygląda to jak jedno długie zdanie. Emotikon sygnalizuje zakończenie jakiejś partii tekstu ale warto byłoby postawić kilka kropeczek. W umotywowaniu mogłeś napisać trochę więcej, ale niestety większość piszących podanie zawiera w nim jedynie wymagane minimum. Nie oceniam twoich możliwości czy umiejętności, ale nawet podanie częściowo o tobie świadczy. Proszę dopracuj to podanie i następnym razem gdy będziesz pisał jakiekolwiek podanie, daj z siebie wszystko. "Janek pisze podanie, przykładając się do niego i wkładając w nie wiele pracy. Bądź jak Janek ". Niestety jestem na nie, dla twojego dobra, byś mógł pokazać na co naprawdę Cię stać. Pozdrawiam serdecznie