MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] Scapuu

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Scapuu, 2 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Scapuu

Scapuu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Łukasz
    Dokładny nick w grze: Scapuu
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W Okres Wakacji Myślę , że tak od 10:00 do 20:00 :) A w Roku Szkolnym Gdzies tak od 14:00 do 18:00 :)
    Data urodzenia: 12.12.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.3.2 Rok : 2012
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rok 2016 :)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, Nigdy nie byłem karany C: Jestem Miłym Graczem Który chce pomóc innym Graczom :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę że Serwer ,Craftapple, Jest na Tyle Dobry , że nic nie Chce w nim zmieniać :) A Jakbym miał coś zmienić to żeby w Sklepie Były Sety C: A tak to to nic :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    - /Kick (Nick) (Powód) Ta komenda wyrzuca Gracza Z Serwera :)
    - /mute (Nick) (Czas) Ta Komenda Powoduje ,że Wycisza Usta Gracza i Gracz nie może pisać przez Określony czas :)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ Kocham Pomagać innym Ludziom :) Widze , że Ludzie Potrzebują Pomocy Na Serwerze C: Ja bym im chętnie Pomógl :)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw Wysłucham Obu Stron I wybiore Najlepsze Rozwiązanie jak mogę tym Graczom pomóc ... A jak się okaże ,że naruszą Regulamin Craft Apple To użyje Komend w Stylu /Kick (Nick) (Powód) Lub /mute (Nick) (Powód)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam Tą Umiętność :) Dużo Ludziom Pomagam w Budowaniu Domków Lub coś w tym Sylu :) Ludzie mi szybko Ufają ::))
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na Imię Łukasz.. Mam 14 Lat , i od następnego roku szkolnego Zaczynam Nauke w 2 Klasie Gimnazjum :* Jestem Dość Mądry x`D wystarczająco :) 4 i 5 Klase Zdałem z Czerwonym Paskiem na świadectwie :) W Wolnym Czasie Spotykam się z Przyjaciółmi Gram w Siatkówke i Kocham jeździć Na wrotkach :) Oraz spędzam czas na CraftApple :)... Mam silne Nerwy i Umiem się Opanowac :) Dzięki Grze na Serwerze CA Poznalem Nowych Ludzi Z Którymi się przyjaźnie aż do dzisiaj :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Jeśli nie będę Na Serwerze CA to możesz napisać do mnie na Skype na Którym Jestem ciąglę :) Skype : Scapuu Lub na Teamspeak`u :) Nick : Scapuu aka Scapuu
    Umotywowanie podania: Zdaje sobie Sprawe , że Bycie Pomocnikiem To Trudny Zawód W MINKRAFT xD na Takim Serwerze :) Ale Oczywiście jak się zdaży ,że na serwerze nie będzie Pomocników Lub Administratorów ... To na mnie każdy może liczyć :)
    POZDRAWIAM CIEPLUTKO
    Scapuu

Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Witaj Łukaszu.
    Podanie byłoby ładniejsze, aczkolwiek wszelkie błędy interpunkcyjne, brak przerwy między podpunktami oraz emotikony psują jego estetykę.

Co do osoby - jesteś miłym graczem, pomagamy sobie wzajemnie, łatwo się z Tobą dogadać. Czasem bywają momenty, iż nie zgadzamy się w pewnych kwestiach i odchodzisz od tematu, zamiast go rozwiązać.Nie udzielasz się na forum i niestety rzadko pomagasz. Nie upominam Cię o to - nie robię z igły widły, bo to mały problem. Większych zażaleń do twojej osoby nie mam, lecz to tylko moja, subiektywna opinia. Jak mówiłam - jesteś miłym i uprzejmym graczem.

Nie wypowiem się na tak lub nie.

Wstrzymuję się od głosu.
    Pozdrawiam, Crytal.

3. Scapuu

Scapuu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Konto na Forum Założyłem dziś :)

4. Bladys

Bladys Użytkownik

Docenione treści:
    10
    W punkcie, w którym opisujesz swoją osobę nie widzę tych pięciu zdań. Nie stawiając kropek i pisząc co drugie słowo dużą literą, wygląda to jak jedno długie zdanie. Emotikon sygnalizuje zakończenie jakiejś partii tekstu ale warto byłoby postawić kilka kropeczek. W umotywowaniu mogłeś napisać trochę więcej, ale niestety większość piszących podanie zawiera w nim jedynie wymagane minimum. Nie oceniam twoich możliwości czy umiejętności, ale nawet podanie częściowo o tobie świadczy. Proszę dopracuj to podanie i następnym razem gdy będziesz pisał jakiekolwiek podanie, daj z siebie wszystko. "Janek pisze podanie, przykładając się do niego i wkładając w nie wiele pracy. Bądź jak Janek ". Niestety jestem na nie, dla twojego dobra, byś mógł pokazać na co naprawdę Cię stać. Pozdrawiam serdecznie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę