Dokładny nick w grze: theJakub Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: ok 10 godzin Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:[Survival,seablock] Jak długo grasz w Minecraft : 5 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 3 lata Czy miałeś kiedyś tu bana: 0 Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika: [/kick - wywala gracza Dlaczego Tyowinienem być pomocnikiem bo nie przeklinam , zawsze lubię pomagać innym użytkownikom serwera, Niedługo zaczynam krecić stałą serie o tym Serwerze , zawsze staram utrzymać Sojusze pomiędzy mną a innym Graczem , Zawsze odaję itemy Jak kogoś zabije {Nawet Najlepsze ]. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam Konto Premium zawsze staram się nie przeklinać jestem sprawiedliwym użytkownikiem serwera i nagrywam filmy na YT Czasami Gadam z użytkownikami serwera np na [ts]
Jestem na NIE Powody: Podanie na ogół krótkie, brzydkie i niespójne. Poświęcić grze 10 godzin? Czy to nie przesada? To nie ma znaczenia. Stylistyka, gramatyka, ortografia. Mam rozumieć że to ilość banów? Brakuje kilku pytań. Taa jasne, a ja gram w Assassin's creed 4 już 10 lat..
Oczywiście że na NIE! -10 h? serio? Znów się robot pojawił - grasz na serwie 3 lata. Jakoś od kiedy ja gram to nie widziałem Twojego nicku a po za tym mój przedmówca już to pięknie objął w słowa - podanie wydaje mi się nieczytelne, zdania nie spójne. Pozdrawiam Kewin "shoga"
Jestem na N-I-E. Nie pomagasz. Nie udzielasz się na forum. Podanie, krótkie i nie ładnie napisane. Wypytujesz mnie cały czas w grze o to podanie. Serwer nie istnieje 3 lata. 10 godzin, naprawdę? a kiedy śpisz, jesz, myjesz się, etc. ? Kłamiesz z wiekiem ;-) Ortografia i interpunkcja leży i kwiczy mój drogi c; Brakuje kilku pytań.
jestem na NIE. - Nie pomagasz. - Podanie za krótkie. - Serwer nie istnieje 3 lata. - brakuje kilku pytań. - Nie widzę abyś udzielał się na forum.
Oczywiście na N I E! Nie ma kompletu pytań. Podanie wygląda jakby było pisane na szybko bo tak! Nie pełnił podobnej funkcji na innych serwerach, co wiąże się z brakiem doświadczenia. Rubryka "Opisz siebie w kilku długich zdaniach" to ma być opisanie siebie czy chwalenie się tym, że mam konto premium? Brak mi słów aż na to, co przeczytałam.
Jestem na NIE, ponieważ: - jesteś roztrzepanym graczem - nie pomagasz - w pewnych sytuacjach stajesz się nerwowy - nie udzielasz się na forum - z tego co wiem to masz bana za oszukiwanie - "10 godzin" jeszcze nigdy nie widziałem Cię tak długo (pograsz 2/3 godzinki i spadasz...
Jestem na NIE - Serwer cwaniaczku nie ma 3 lat. - Jesteś nie ogarniętym graczem. - Twój nick aktualnie wisi na liście zbanowanych.