Imię: Kacper Dokładny nick w grze: GepardsPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze Survival można mnie zobaczyć codziennie. Jestem tam w godzinach od 10:00 - 21:00, Lecz gdy nie ma Wakacji od 15:00 - 21:00 Data urodzenia: 15.05.2017 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.3.2 - Rok 2012 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem swoją przygodę z CA w roku 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety, Na początku edycji zdarzyła się taka sytuacja ,nieumyślnie zareklamowałem inny serwer, ale od tamtej chwili stałem się całkiem innym graczem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę że serwer jest tak rozbudowany, że na dzień dzisiejszy nie potrzeba żadnych zmian. Jeśli przyjdzie mi jakiś pomysł na pewno napiszę o tym w odpowiednik dziale. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia: - /kick (nick) (powód) Wyrzuca Gracza z serwera np. /kick GepardsPL Netykieta - /mute (nick) (czas) Wycisza usta Gracza na określony czas np. /mute GepardsPL 3d Obowiązki: - Pomagać w ogarnianiu czatu osobom wyższej rangi - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze - Zgłaszać błędy i bugi Administracji - Pomagać Graczom i wyjaśniać im działanie komend - Być do dyspozycji Admina i osób wyższej rangi Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ często widzę konflikty na chacie i muszę wzywać pomocników z prośbą pomocy... A wiem że sam mogę je załagodzić. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku ze spokojem wysłucham zdarzeń obu stron, i wybiorę według mnie najlepsze rozwiązanie. Jeśli konflikt się nasili i naruszą oni Regulamin CA, użyję komend które posiada Pomocnik Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam tą zdolność i wiele osób się o tym przekonała. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Kacper, Mam 15 lat i od następnego roku idę do 7 klasy.Jestem dość mądrym uczniem i zdałem 6 klasę z Czerwonym Paskiem. Wolny czas spędzam na graniu w piłkę, oglądaniu meczy i graniu na CA. Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem. Dzięki grze Minecraft i waszemu serwerowi stałem się otwarty na ludzi i bardzo wam to zawdzięczam. Określ swoją dyspozycyjność: Jeśli nie znajdziesz mnie na Serwerze możesz napisać do mnie. Facebook : L I N K Skype : GepardsPL TeamSpeak : GepardsPL Umotywowanie podania: Zdaję sobie sprawę że bycie Pomocnikiem to nie lekka sprawa, i chcę się podjąć tej jakże trudnej ,,pracy''. Myślę ze godnie zastąpię takich Pomocników jak PaulikPL czy ShadowHedgehog GepardsPL
Podanie skopiowane od Gracza GepardsPL. Lol, tylko po co napisałeś wszystko na geparda? Czyżby mulciak . Dziękujemy, 3x na NIE! Ps: Masz dopiero 2 miesiące? (ur. 2017r.)