Imię: Magdalena Dokładny nick w grze: Im_Daisy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zliczając wszystkie godziny siedzę ok. pół dnia. Najczęściej przebywam na SkyBlock. Data urodzenia: 29.05.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft'a gram od ok./ 10 roku życia Na CraftApple gram od 1.8 wersji. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: CraftApple znalazłam na Google gram od 2014 r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i mam nadzieję, że nigdy nie zostanę ukarana. Będę się o to starać. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie mam jeszcze pomysłów, ale jak na razie jest bardzo fajnie. Jest miła atmosfera. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick nick /mute nick 24h/10min/7dni. Pomocnik powinien: 1. Pilnować netykiety na chacie 2. Zgłaszać usterki/bugi do (Vice)Administracji 3. Rozwiązywać problemy graczy. (Bardzo lubię pomagać innym) 4. Wykonywać obowiązki od Administratora Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Często pomagam graczom. Czasami, kiedy nie ma pomocników spotykam ludzi ze złym zachowaniem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham wersji zdarzeń obu graczy (zapytam o świadków). Powiem kto zawinił, a jeżeli nie przestaną prowadzić ze sobą konfliktu (w nagłym wypadku) użyję komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, na SkyBlock jestem szanowana. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Jestem bardzo pomocna. Lubię rysować, śpiewać. Uwielbiam rozbawiać innych i nie obchodzi mnie to jakie zdanie ma o tym inna osoba. Nie przeklinam, a jeżeli już staram się to próbować ukryć w sobie. Bardzo nie lubię złego zachowania. Staram się szybko nawiązywać przyjaźnie. Nie chcę mieć wrogów. Określ swoją dyspozycyjność: Na CraftApple wchodzę często. Jeżeli tylko zobaczę złe zachowanie natychmiast reaguję lub w przypadku reklamowania serwerów robię PrintScreena i wysyłam do Administracji. Umotywowanie podania: Tak jak wspominałam wcześniej często gdy nie ma pomocników widzę złe zachowanie. Ten serwer jest bardzo fajny i nie chciałabym aby ktoś wyrażał się niestosownie. Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę.
Podanie nie jest najgorsze, ale do tych z wyższej ligi nie należy. Skupmy się więc na samym kandydacie. + Widuję Ciebie na serwerze. + Pomagasz graczom. + Długi staż na serwerze. - Aktywność na forum. A co mi tam.. Jestem na TAK. @MasterOfM4A4; Aktywność na forum w tle pomagania i częstotliwości bycia na serwerze jest jak dla mnie najmniej ważnym elementem kandydatury.
Jeżeli trzeba w każdej chwili mogę wejść na Forum. A poza tym od teraz postaram się częściej odwiedzać forum
Stylistyka podania nie należy do najlepszych, ale nie oceniajmy książki po okładce. + - Widuję Cię na serwerze +- Pomagasz Graczom - Aktywność na forum jest dużym minusem i jest bardzo ważna Byłyby z Ciebie ziomki, ale masz dosyć słabą aktywność na forum niszczącą to wszystko :/. Nope
Nie widuje cie na serwie ( albo nie zwracam uwagi) Mała aktywność na forum Nope Może kiedyś cie popre... jak będe cie widzieć
[align=left]Od razu do rzeczy: Nie widziałem cie w sumie prawie wcale, a tym bardziej jak pomagasz, ale to pewnie wina tego że lampie całymi dniami na Creative. Podanie Pisane w pośpiechu, wszystko się zlewa. Aktywność Na forum leży i kwiczy. Eeeee, co można jeszcze napisać? (500 godzin później) nic więcej mi do głowy nie przychodzi. Byłbym na Nie, ale to że grasz na Skyblocku to nie mogę ocenić stopnia pomagania w 100%, więc dam Neutral. Powodzenia życzę, miłego dnia. #40Post
Witaj, Nie bym się czepiał, lecz od zaufanego źródła słyszałem, że masz 12 Lat :/. Miały być rozbudowane. Nie takie było pytanie, żeby ten "printScreen" był rozpatrywany, to trzeba zrobić skargę pierw . Swiezacek jest cały czas praktycznie. Wstrzymam się od oceny. #Pisane_Z_Telefonu #Błędy
Czas na stałego (yup) gracza SkyBlocka czyli mnie. Od chwili gdy zacząłem grać na SkyBlock to tam czasem twój nick tam migotał ale nie pamiętam jakoś żebyś pomagała. Aktywność na forum jeat prawie niewidoczna, to twoje pierwsze dwa posty (pod tym wątkiem). A Swiezacek? Jest dużo czasu. Sonia też czasem wpada. Ja jestem na NIE
❀ Kłamstwo z wiekiem; ❀ Aktywność na forum zerowa; ❀ Brak zaangażowania w życie serwera; ❀ Brak pomocy graczom; Następnym razem zastanów się czy rzeczywiście chcesz dołączyć do ekipy, czy masz na to czas, a także czy spełniasz wszystkie kryteria.
- Podanie ładne ale nie czytelne - Mała aktywność na forum + - Gram na Sky Block więc nie wiem czy pomagasz możliwe że tak + - Długi staż na serwerze + Jestem na TAK Powodzenia