Hola! Kiedyś istniał taki sam wątek, wiem. Teraz są nowi gracze, więc zacznijmy od nowa. Chodzi o to, że się opisujemy krótko i zwięźle. Co MUSI się znaleźć w opisie? 1. Imię 2. Hobby 3. Zainteresowania Propozycje dla chętnych 1. Wiek 2. Miejsce zamieszkania 3. Marzenie/a Zaczynam Jestem Jagoda (dla przyjaciół Gódka, dziwne ) i mam 11 lat. Mieszkam w Stargardzie niedaleko Szczecina (ok. 2 godziny jazdy). Moim hobby jest gra na keyboardzie/pianinie. Lubię rysować oraz budować (oczywiście w mc). Pozdrawiam ~ Snowy ^^
1. Imię Mateusz 2. Hobby Komputer 3. Zainteresowania Cukiernik Propozycje dla chętnych 1. Wiek 15+ 2. Miejsce zamieszkania Podlasie, 24 km od łomży. 3. Marzenie/a: Mieć lepszy komp, studia, własny dom, auto + prawko.
1. Michał 2. Majsterkowanie (praca w drewnie) 3. Ornitologia +1. 19 +2. Aktualnie okolice Przasnysza (lecz czasem migruje) +3. Zdać na prawko, mieć z czego żyć (nie żyć ponad stan), w czasie gdy zakończę edukację, chciałbym wyjechać do innych państw. Ameryka, grecja, niemcy itp.
1. Łukasz 2. Rzeźbienie, projektowanie, majsterkowanie. 3. Sport, stolarka. +1. 14. +2. Okolice Nowego Targu. +3. Mieć własny dom. Pozwiedzać różne kraje.
1. Imię Oskar 2. Hobby Informatyka 3. Zainteresowania Policja Propozycje dla chętnych 1. Wiek 15 2. Miejsce zamieszkania Polska 3. Marzenie/a Nauczyć się języka Javy, C++, C# i tworzyć gry, apki, oraz zarabiać na nich B)
Cześć mam na imię Krzysztof Moje hobby to piłka nożna, Interesuje się redstone, {Oczywiście w mc} mam 10 lat, mieszkam w Makowie Podhalańskim. Moje marzenie to być piłkarzem.