Witam. Mam dziwny ale dość poważny problem. Otóż chodząc po netherze, natknąłem się na portal i wszedłem w niego, aby zobaczyć gdzie mnie przeniesie. Chwilę później znalazłem się w bazie jakiegoś gracza, chronionej cubboidem. Portal z obu stron jest zabudowany i nie ma możliwości z niego wyjścia, ani rozwalenia klocków dookoła. Moja postać stoi cały czas w fioletowej części portalu, świat wiruję, nie da się pisać, wyjść z gry, nic. Jestem uwięziony. Proszę jak najszybciej o pomoc jakiegoś administratora, który rozwali tę blokadę i będę mógł się wydostać *Zresetowałem komputer, aby sprawdzić czy to pomoże i teraz nie mogę się nawet zalogować, więc teleportacja przez admina w inne miejsce odpada. Zostaje tylko przyjście i rozwalenie tych klocków, które uniemożliwiają mi wyjście i kontynuowanie gry.
najnormalniej w swiecie zrobic poprostu portal na spawnie do netheru poprzez multiversa i zablokowac mozliwosc budowania portali po dzialkach bo potem sa takie akcje ze wchodzisz u siebie a spawnujesz sie spowrotem u sasiada ^^