Wiem, że dawno mnie nie było, i jeszcze trochę czasu minie dopóki nie wrócę, ale jestem akurat w bibliotece, i napiszę propozycję, która mi przyszła do głowy dzisiaj w nocy. Mianowicie, o ile jest to możliwe, to komenda /mute mogłaby usuwać, bądź cenzurować wszystkie wiadomości napisane przez danego gracza wcześniej, dzięki czemu np. reklama była by automatycznie niewidoczna.
Ha! Bractwo umysłu, jak nic. Witaj. Wczoraj na serwerze mieliśmy dyskusje na ten temat. Jedyna odpowiedź Infiego to "nie". Mimo to jestem absolutnie za tym by wprowadzić ową funkcję nie do komendy /mute. Ale sworzyć odzielną komendę. Dlaczego? A no dla tego, że delikwent czasami może dostać /mute np. za Caps. I wtedy moim zdaniem nie ma sensu usuwać wszystkich jego wiadomości. Ja bym zaproponował /clear <gracz> o tym samym działaniu. Ps. Kiedy wracasz?!:'(
Jeśli już taka komenda powinna być dostępna jedynie dla osób rozważnych i odpowiedzialnych, czyli np. dla Administratorów, ViceAdministratorów oraz może dla Moderatorów. Wyjaśnię dlaczego; Pomocnik jest rangą po części "próbną, przejściową". Nie ma pewności czy dana osoba z tą rangą będzie stosowała tę komendę tylko i wyłącznie gdy naprawdę zajdzie taka potrzeba czy w przypadku gdy dany Pomocnik będzie chciał coś utajnić, skasować niewygodne komentarze.
Apropos "Bractwa umysłów". To w pełni zgadzam się z Moim-Ulubionym-Moderatorem. Lepiej bym tego nie ujął.
Fakt, wszystkie moje propozycje są dobre, ale wymagają dopracowania. No i właśnie tego szczegółu nie zobaczyłem. A co do ciebie Kruku, w maju na pewno będę.