Hejho Proponuję dodać komendę /land wild lub guzik do rtp w netherze. Dlaczego? Ponieważ trudno jest "wydostać się" na teren, na którym można już budować, zwłaszcza gdy już przy samym "wolnym" terenie są działki . Moim zdaniem w netherze naprawdę powinien być jakiś rtp, bo to szukanie wyjścia na wolny teren jest naprawdę uciążliwe i zniechęcające. Zapraszam do wyrażenia swojej opinii . ja tylko chciałam wykopać kwarc
Aż tak trudno to nie jest, ponieważ ja i Unbeaten_ jakoś od spawna doszliśmy stosunkowo szybko do mojej expiarki, która jest prawie 1k kratek od spawna. Doszlibyśmy szybciej gdyby Unbeaten_ nie spalił się w lawie. XDD Ale mimo to propozycja jest przydatna i nie zaszkodziłoby, gdyby została dodana w następnej edycji. Życzę miłego dnia.
To nie jest przypadkiem tak, że potrzebujesz minimum 10 obsydianu, aby stworzyć swój własny portal i poprzez wejście w niego teleportuje on Cie do netheru w jakimś innym miejscu niż ten "netherowy spawn"? Swoją drogą pewnie większość wie, że land wild potrafi czasem tepnąć nas na jakiś ocean lub inny zbiornik wodny, zastanawiam się więc, czy nie będzie podobnie z lawą... więzień 004 skończył podobnie na Nie