Proponuje dodać jakąś usługę dla vipów Bo Ostatnio jedyne co, to tylko Svipy dostają nowe fajne rzeczy, ja jako gracz Vip czuje się jakbym stał w cieniu Svipów. A to lista do wyboru, i chciałbym żeby jedna z tych rzeczy dostała się vipowi: A. SuperElytra Na Survivalu B. WorldEdit Na Creative (jak wprowadzą) C. 1 Kox co 48 Godzin Na Survivalu Rzecz jasna owe "dodatki" zpowodowałyby lekki wzrost ceny Vipa o 1/2 zł (lub ile tam Administracja zapragnie) EDIT: mi chodzi po prostu o to że Tylko Rangom Svip coś dodają,a o Vipie zapomnieli, zróbcie coś w końcu dla Vipa ;/
Jestem zza! Proponuję żeby vipom dodali też możliwość latania Elytrą Przydało coś dodać dla rang vip. Pozdrawiam
Vip =/= SuperVip Cząstka "Super" chyba oznacza wyższość, lepsiejszość, wyższy status, nie? Więc czemu chcecie robić z Vipa drugiego SVipa?
No może lekko przesadziłem z tym, a jedyne co ostatnio infi ulepsza ostatnio to SVIPY więc po co Ranga Vip w ogóle prowadzi Egzystencje? Ciekawe pytanie Chyba będę musiał coś pomajstrować jeszcze przy tym