Czesc, przepraszam was za to, że przeklimałem na forum ale przez jednego gracza straciłem svipa. Jestem Patryk, mam 25 lat, mieszkam w Katowicach. Mam prace fizyczną lecz daję sobie radę. Posiadam swój serwer który ma 3000slotów jest to jeden z najlepszych serwerów w polsce. Znam prawie, że wszystkie pluginy i komendy administratora. Chętni pomagam graczom tworzyć rangi oraz ściągać pluginy. Znam się dobrze na różnorodnych programach. Również pomagam graczom dodawać logo serwera. I to już na tyle. Pozdrawiam
Masz 3000 slotów? Tak, to podaj dane swojego dysku: Procesor, ramy, szybkość przesyłania danych wewnętrznych Tak, a ja znam wszystkie zmienne Javy -,- 1. Nie masz 25 lat... Nawet nie wiem czy tyle w ogóle masz. xD! 2. Twoje zachowanie jest widoczne, a kłamstwa takie że aż mnie normalnie nosi. xD! Prosze: I Ty masz 25 lat? Nie sądzę. Kłamstwo... kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo...
Proponuję zamknąć cały wątek, a gdy Patryk12 złoży podanie na pomocnika/zacznie ćwiczyć downa albo świrować bażanta to dodatkowo go zbanować.