MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pytanie Roku

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika DeGerold, 7 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Nie pytajcie mnie co tutaj robię, sam nie wiem, dałem się naciągnąć znów moim
    znajomym...

I po masowym myśleniu, jakiego dokonałem wczoraj, doszedłem do wniosku że cała
    nasza banda żyje w błędzie, jednak do ostatecznego spokoju i rozejmu potrzebuje
    ostatnich odpowiedzi:

1. Wytłumaczy mi pan ThreeEyedMaster za co dostałem raz mute na 6h na sv?
    Bo ja tylko wygłaszałem swoją opinie.

2. Znany i nielubiany Creative322 dostał raz kicka za: Idź się umyj, pokazał nam to
    i chciałbym też wiedzieć za co to było?

To tyle, po dostaniu w miarę sensownej odpowiedzi nie będę sprawiał problemów dopóki
    administracja nie wejdzie mi w paradę podbijania państw moich kumpli xD

Jeśli te sprawy zostaną wyjaśnione, to ja jestem skłonny przestać mieć złe zdanie
    o administracji, bo wszystkie kary były nakładane zgodnie z regulaminie, tylko
    były dla nas niejasności przez które byliśmy w błędzie, piszę to w swoim imieniu
    bo oni nie popierają mojego zdania.

Dopiska: nie wiem czy to właściwy dział na takie pytanie.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Cieszę się, że pojawiają się u Ciebie różnego rodzaju refleksje nad swoim zachowaniem. A nawet nie tylko swoim, ale także nad zachowaniem współgraczy.

Niestety dla Ciebie, nie jestem w stanie sobie przypomnieć dokładnych okoliczności przywołanych przez Ciebie sytuacji. Graczy CraftApple są grube setki, kicków i większych kar nakładanych jest codziennie kilkadziesiąt.

Ale o jednym mogę Cie zapewnić, przez ponad dwa lata odkąd jestem członkiem Ekipy&Administracji nie wydałem ani jednej bezpodstawnej kary. Nie licząc oczywiście tzw. Złych-Tabów ;)

A zatem z przedstawionych przez Ciebie faktów wnioskuję, iż w pierwszym przypadku kara sześciogodzinnego mute wynikała z recydywy Twoich zachowań, czyli braku poprawy pomimo wcześniejszych upomnień. A w drugim przypadku nie był to kick za "Idź się umyj" tylko pewnie nawiązywał do jakiegoś spamu/floodu na czacie, powodowanego przez wspomnianego przez Ciebie Gracza, dotyczącego brudu/smrodu.

To tyle w temacie, do zobaczenia na serwerze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę