MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

RAPE

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Rape, 10 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rape

Rape Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Arkadiusz

Dokładny nick w grze: RAPE

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na Survivalu, spędzam na nim od 3-5 godzin zależnie do planu dnia.

Data urodzenia: 02.09.2000

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około roku 2012 wersja 1.3

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: około 25 Czerwca. Wróciłem w tym czasie do Mine po kilku miesiącach.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na serwerze oraz na forum.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Oczywiście, pełniłem podobne funkcje kilka razy na serwerach około 100 graczy online w szczycie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem serwer jest na bardzo wysokim poziomie oraz większość "usterek" zostało zneutralizowanych jednak jeśli jest możliwość to zwiększyć sloty na Survivalu o 10-15. Mówię tak z powodu prób wejść na serwer w godzinach szczytu, a mianowicie trzeba czekać od 2 do 20 minut na wejście w najgorszych przypadkach.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Obowiązki pomocnika:

[Edit] Pomocnik powinien pomagać ze spamem oraz złym zachowaniem graczy oraz zgłaszać problemy wyżej przełożonym często udzielać się na forum, wyjaśniać graczom działania komend nauczyć ich tych komend oraz pomagać w innych problemach również musi być do dyspozycji, wykonywać zadania powierzone przez wyższych rangą.

Uprawnienia pomocnika:

[EDIT] Pomocnik posiada 2 komendy /kick nick oraz /mute nick służą one do karania graczy w razie złego zachowania aby zrozumieli że ich zachowanie jest karygodne i powinni je przemyśleć.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem z tego powodu, że pomaganie sprawia mi przyjemność i naprawdę jestem rad widząc jak mogłem pomóc dowolnemu graczowi serwera oraz czasami jest niepotrzebny spam młodszych graczy typu "Kocham" etc. A czasami nie ma nikogo.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Sposób w jaki załagodzę każdy konflikt to dojście do porozumienia obu stron wytłumaczenie kilku spraw oraz spokojną rozmową w grze czy na TS. Moim zadaniem jest również nieść dobrą radę której użyczę każdemu aby poprawić jego stosunki.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście jestem bardzo miłą i przyjazną osobą umiem dogadać się z każdym i czuję się dobrze między ludźmi, chętnie współpracuję oraz rozmawiam,gram czy żartuję razem :).

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak każdy mam swoje wady i zalety jednak staram się niwelować moje słabości dlatego też jestem spokojną i przyjazną osobą. Gram w piłkę nożną od 9 lat zbudowałem swój charakter oraz jak coś robię to na 100%. Nie lubię przegrywać ale to jest rzeczą normalną jesteśmy ludźmi zdarza się. Mam 176cm wzrostu Brunet idę do 1LO na profil Ratownictwa medycznego. Mam napięty plan dnia czasami więc dlatego w punkcie z dziennym czasem napisałem tak a nie inaczej bo mieszkam na wsi przy granicy Czeskiej i muszę trochę dojechać, jednak zawsze mam ten czas na grę i zabawę ze znajomymi stąd. Słucham muzyki typu Rap lubię chodzić w dresie bo po prostu dobrze się w nim czuję. Jednak nie jestem tym prawilnym dresem z ulicy więc czill ;D. Sam w sobie jestem ciekawą osobą wystarczy tylko mnie poznać.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo często godzinami wieczornymi 18-00+ Jeśli nie mam treningu jak dzisiaj jestem od rana więc jestem często do dyspozycji.

Umotywowanie podania: Jestem naprawdę zaangażowany w to co robię staram się powiedzieć jak najwięcej o swoich zamiarach czy o sobie w podaniu. Następną rzeczą jest serwer tam również przebywam dużo oraz poznałem liczne grono ludzi z którymi dobrze się bawię ^^ Jeszcze jest dużo rzeczy które muszę zrobić, jednakże jestem szczęśliwy bo ciągle jest to coś.

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    RE: Pomocnik RAPE

Witaj Arkadiuszu.

Widzę cie bardzo często na survivalu, lecz nie dostrzegłem z twojej strony żadnej pomocy graczom.

Jesteś dosyć krótko z nami, myślę, że trochę za wcześnie jak na pełnie nie takiej funkcji, daj się poznać bardziej graczom, rozejrzyj się bardziej na
    serwerze.

Nie zaczynaj każdego zdania od "uważam", spróbuj je zastąpić jakimś innym słowem.

Wszystko ściągnięte z tąd.

No i jeszcze twój super wątek. TAK TEN DOBRZE MYŚLISZ.

Na chwile obecną jestem na N-I-E.

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    RE: Pomocnik RAPE

Zacznijmy od tego, że wpisałeś zły temat wątku. W miejsce na temat musisz wpisać tylko swój nick; bez "Pomocnik". Prefiks "Podanie" jest OK.

Podanie jest napisane nawet dobrze, lecz są w nim błędy typowe dla tych nowszych graczy. Warto się odnieść do błędów wskazanych w komentarzach pod podaniem zanim spróbuje się swoich sił za miesiąc, dlatego wskażę tu kilka niedociągnieć.

Moim zdaniem pomocnik nie może się przyczynić do zwiększenia slotów, tym bardziej, gdy były już takie propozycje i zostały odrzucone. Proponuję tu napisać coś osiągalnego.

Skopiowałeś to z "Podstawowe informacje, komendy.".
    Najlepiej napisać to swoimi słowami; tak, wiem, to jest ciężkie. Proponuję to napisać tekstem ciągłym; nie w punktach.

Dobrze, jak napiszesz o tym, gdy gracze odrzucą Twoją propozycję pomocy. Niestety nie do każdego tak łatwo dotrzeć, więc czasem trzeba wykorzystać jeden ze swoich przywilejów.

To tyle na temat podania.

Jeżeli chodzi o Ciebie, to naprawdę dużym plusem jest doświadczenie i staż w MC. Minusem jest dość krótki staż na serwerze. Troszkę za krótki na obeznanie się z serwerem, klimatem, graczami i obowiązkami.
    Jesteś dosyć często w grze, więc dałeś się poznać. Jesteś naprawdę sympatyczną i kontaktową osobą. Pozytywnie nastawiony, miły- te cechy są cenione.

Zwiększ swoją aktywność w grze, na forum, pomagaj. Daj się lepiej poznać. Wtedy na pewno się uda.

Na dzień dzisiejszy jestem neutralna, ale do Twojej kandydatury jestem bardzo pozytywnie nastawiona.

PS: W punkcie "Opisz swoją osobę" postaraj się uporządkować informacje, ponieważ jest tam lekki chaos. Spróbuj bardziej skupić się na swoich cechach :)

4. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie, nie widuję Cie na serwerze, Nameless .

5. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Tak.
    -

Na Nie:
    - Podanie edytowane,
    - Nie znam cię,
    - Nie udzielasz się na serwerze,
    - Ctrl+c/Ctrl+v,
    - Nie zrozumiałeś punktu:

Chodzi w tym co chciałbyś zmienić jako pomocnik.
    Ocena:
    Na NIE.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Dołączając do Ekipy poniekąd zaczynasz oficjalnie reprezentować Serwer CraftApple. Stajesz się jego wizytówką. Wcielasz w życie postanowienia zawarte w Regulaminie, a także stoisz na straży norm obyczajowych na nim przyjętych.

Nikt z takim nickiem, nigdy nie dołączy do Ekipy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę