MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rapstak

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Rapstak, 12 Luty 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Moglibyśmy się tu spierać czy kara jaką był degrad została Rapstakowi dana słusznie, ale chciałabym coś zauważyć.

Jak widzimy, we wzorze skargi wyraźnie pisze, że dowody w postaci screenów nie mogą być poddane obróbce, a co zrobił Aytar w skardze i dowodach? Ograniczył je tylko do wypowiedzi Rapstaka. Nie wiemy więc czy Bartosz nie został sprowokowany lub w jakich okolicznościach padły te słowa. Administracja powinna jeszcze raz dokładnie zająć się tą sprawą, bo jak na razie według mnie degrad został nadany niesłusznie.

Wracając do kandydata i jego podania..

Jestem na ogromne TAK.
    Miła, pomocna i bardzo pozytywna osoba.
    Podanie ładne, zadbane, nie ma się do czego przyczepić.

Powodzenia!

Reklama
  2. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    No pewnie że na TAK powody wymienione wyżej ;)
    i mam nadzieję że zastanowiłeś się nad swoimi czynami

3. JakubCreeper

JakubCreeper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To ja będę na NIE. Pomijając fakt, że jestem owym "toksycznym" graczem, to pomocnik powinien być bardziej wyrozumiały i nie dać się sprowokować (ale ja się zmieniłem,już tak łatwo mnie nie sprowokować itp. ignoruję, też tak mogę napisać, a to prawda nie jest). Przykład? Moja sygnatura. Ktoś się przyczepi, ktoś go poprze i uzna, że to zdanie wyrwane z kontekstu. Może i tak, nie pamiętam całej sytuacji, ale mogę dostarczyć parę ScreenShotów o ile nadal je posiadam. Tyle z mojej strony, podanie było całkiem ładne, jednakże doświadczenie z twoim "pomocnikowaniem" mnie wystarczająco zraziło do Twojej osoby.

4. __Purple_Boy__

__Purple_Boy__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oczywiście że jestem na TAK troche cie brakuje sprawowałeś sie dobrze jako pomocnik więc czemu nie?
    po za tym ten serwer sie że tak to ujme sypie więc im więcej ludzi w gronie ekipy tym lepiej

5. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Każdy zasługuje na drugą szansę
    Każdy popełnia błędy

Jesteś miły, pomocny i ogarnięty. Zawsze kiedy coś od Ciebie chciałem, pomagałeś mi.

Jestem na T-A-K króliczku ^^

6. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Docenione treści:
    25
    1 rzecz mnie smuci... Prowokuje cię go a potem połaczecie że Wam cos powiedział... ( Jakubcreepeer Gallus ) to przykre bo gadacie na niego za jego plecami prowokujecie ( powtórzenie wiem mam mały zasób słownictwa) on pomaga osobą które zadają MĄDRE pytania . Nastawiacie innych graczy na nie . KAŻDY MA WŁASNY WYBÓR I NIC WAM DO TEGO . Mam nadzieję że rozumiecie. Pozdro :<

7. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Akceptuję.

Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Usunięty z Ekipy z powodu negatywnego nastawienia do Społeczności CraftApple.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę