Karolina Sannakaisa Ogólnie zwykle siedze w grze nawet do 8-9 godzin . A serwery na których najczęściej bywam to mc.craftapple.pl i czasami !!!!!!!! ale tylko od czasu do czasu . 23.11.2000r. bodajże 14.06.2012r. wersja :1.2.3 (na takiej ja grałam xd ) Data rozpoczęcia gry na craftapple: 07.2015r. Ja byłam karana raz na serwerze craftapple ze reklame . Tak pełniłam kiedys na serwie : !!!!!!!!! Ja chciałabym dodać specjalne pomieszczenie dla vipów na survivalu i zrobić portret xXSoniaXx i XInfiniterX. Pomocnik posiada komędy: kick wywala gracza z serwera np za: Nietykiete . mute wycisza gracza na określony czas . Dlaczego chce zostać pomocnikiem: Gdyż było to moim marzeniem i chciałam zapobiegać cheaterów na tym serwerze i chronić ten serwer od nich ,ponieważ teraz jest tak dużo cheaterów , ze nie da się tego określić . W jaki sposub zapobiegam konfiktą ,a taki ,że pytam się obydwu osób co się stało (bądz więcej osób) i prubuje ich razem pogodzić . Owszem posiadam bardzo lubie wspułpracować ,a szczególnie wierzę ,że jak zostałabym pomocnikiem to będę Ja i cała ekipa craftapple będziemy wspułpracować. Ja jestem bardzo uprzejmą osobą lubie pomagać i poznawać nowe przyjaźnie lecz przykro mi jest jak ktoś tego nie docenia.Nigdy nie wątpie w siebie tylko staram się dobrnąć do celu gdy jest mi za ciężko ,żeby dobrnąć do celu prosze o pomoc drugą osobe .Zwykle jestem uśmiechnięta lecz mam problemy zdrowotne bądź jak to się mówi uszczerbki na zdrowiu lecz nie rozczulam się nad sobą tylko udaje tak jakby tych problemów nie było . Lecz nie zawsze jest to takie proste czasami mam taki bóle brzucha ,że potrafie wypaść z ławki szkolnej . Tak wogóle moja choroba jest związana z częstym pobytem w szpitalu i z bólem brzucha nie mg jeść cukru ani mleka pod rzadną postacią . Jednak staram się uśmiechać i pomagać do ostatnich chwil mojego życia . zwykle jestem dyspozycyjna od godziny 15-2 w nocy . moje Umotywowanie podania to są adminowie tego wspaniałego serwera .[/font]
Ogromny negatyw, jak na osobę 16 letnia, piszesz niepoprawie oraz z błedami ortograficznymi. Brak zastosowania się do przykładowego wzoru zamiast tego własne jakieś "Szablony" dzieki czemu czytanie przyprawia mnie o dreszcze Portret adminów ? aż tak nie trzeba się podlizywać w podaniu byłaś karana za reklame, a dodatkowo stosujesz kilka kolejnych reklam w podaniu, Po za banem permanentnym, dorzuciłbym ci tnt w domku za głupote A teraz raczej już pożegnasz Apla
Skoro wy, to ja też chyba mogę. Jako gracz osoba ta jest miła i na prawdę pomocna jednak patrząc na podanie.. Hmm.. cóż by rzec, ujmując to delikatnie NIE. Co jeszcze, przepraszam ale Sannakaisa emm.. pisałaś mi ostatnio, iż lat masz niedługo 12, co zgadzało by się z umiejętnością składania zdań, oraz ortografią. Jest to moja opinia, zapewne podzieli ją każdy ale to każdy kto ją przeczyta. Poza tym, składając podanie reklamujesz 2 inne serwery. Może za kilka lat. Chociaż pewnie dostaniesz perm-bana, a więc żegnaj..
Reklama zostanie usunięta z Podania w najbliższym dogodnym terminie dla Administracji. Podanie mało czytelne, nie przyjemnie się je czyta. Osoba nie pomaga, nie widzę tejże skłonności do pomocy w żadnym wypadku. Oceniam negatywnie za całokształt.