1. Nick w grze: bialyzkiw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: poihhi 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 16.04.2017, przed 15 5. Opis wykroczenia: Na serwerze survival poihhi został prawdopodobnie oszukany przez jakiegoś gracza, bo ten go zabił i zaczął pytać się kto mu da 24 tysiące ac (K), ktoś mu napisał, aby sobie zarobił, to zaczął obrażać go na czacie - tym razem ja mu zwróciłem uwagę, wówczas wobec mnie wyładował swoje negatywne emocje, ten gracz notorycznie wyzywa innych graczy. 6. Dowody: Kod: http://i.imgur.com/PuuasQz.png
Czyli mam rozumieć, że każdy gracz może pod nieobecność kogokolwiek z ekipy robić co mu się żywnie podoba? tzn. wyzywać każdego na czacie, bo nikt nie patrzy? Dajecie z góry przyzwolenie na tego typu zachowania?
Bialyzkiw na dobrą sprawe tak... troche słabo ale np : Jest gracz co ciśnie kogoś i po tygodniu wbije i co kik/mute?
Nie do końca. Tak jak napisał Ladavi, za to jest kick [mute przy recydywie]. Gracz w tej chwili nie zostanie ukarany, ale przy następnym wybryku ten zostanie wzięty pod uwagę.