Mój nick w grze NoSawer Nick oskarżonego: Reconnect Serwer: Survival data : 2015:03:28 Otóż problem tkwi w jednym z Moderatorów , gdy ktoś mnie obrażał to nie reagował na to po prostu to olewał ale gdy ja odpowiedziałem od razu kickował mnie dostawałem wyciszenia , przez takich moderatorów ten serwer straci dużo graczy :dodgy: . Nie mam ss ponieważ zostałem wyrzucony z serwera a gdy wszedłem nie miałem rozmów :dodgy: -_-
RE: Skarga na Reconnect Napisałeś potem o tej sytuacji, a reconnect odpowiedział, że nie zauważył takiego czegoś, zresztą ja też nie zauważyłem.
Marcin , taka sytuacja była 2 razy nie dość że pierwszy raz nie zauważył że mnie obraża a gdy odpowiedziałem to mnie dał kicka to jeszcze za 2 razem gdy gracz stachu zaczął mnie obrażać i gdy odpowiedziałem ja dostałem znowu kicka a stachu nie został ukarany za słowa i jeszcze mi dał muta , a jak dobrze pamiętam to pierwsze jest upomnienie a ja go nie dostałem tylko odrazu kicka (-.-)
Nic nikt nie napisał co potencjalnie można byłoby uznać za obrazę, a ty wyleciałeś z przeklinaniem (Nigdzie nie pisze, że mam dawać upomnienia przed kickiem) zacząłeś obrażać mnie i marcinka a potem innego gracza i dostałeś mute (miałeś dwa kicki przed tym i jedno upomnienie) a gracz za obraze ciebie dostał kicka [hr] Swoją drogą zacząłeś dopiero grać a juz podpadłeś połowie graczy