1. Nick w grze: Holzmichl 2. Nick oskarżonego: ThreeEyedMaster 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 6 sierpnia 2016 roku. 5. Opis wykroczenia: Szanowny Pan ViceAdministrator zabił mnie bez żadnego powodu. Byłem wtedy na /warp licytacja i sprawdzałem miejsca jakie zajęli gracze na licytacji. Po chwili odwróciłem się i zostałem zabity. Nie wiem jaki był powód zabicia graczy, ale takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. Rozumiem, że mogło się wydawać, iż przeszkadzam ThreeEyedMaster'owi w jego jakże ciężkiej pracy jakie jest pisanie na tabliczce miejsc. Nie robiłem afery jak zbanowano mnie 3 razy za nic, ale to jest już szczyt bezczelności. I powiedźcie mi. Podobno Administracja ma być wzorem dla Ekipy, jeżeli mają brać przykład z chamstwa to lepiej od razu zbanujcie wszystkich graczy. Domagam się oddania mojego czarnego skórzanego seta i diamentowych narzędzi, a także ukarania w jakiś sposób ViceAdministratora. 6. Dowody: http://www.tinypic.pl/tw0vg072r23f
Zostałeś zabity mieczem, co doskonale widać na Twoim Zrzucie Ekranu, w strefie PvP, co widać na moim Zrzucie Ekranu. Czy to wystarczający powód ? A dziwiłem się po co xxSoniaxx stawia te tabliczki, przecież wszyscy wiedzą, że poza /spawn jest PvP. Przedmioty w MaszynieLosującej, albo Skrzyniach Dla Potrzebujących nie pamiętam. Sprawę uważam za niezasadną. Zamykam temat. Jeśli ktoś z Administracji uzna inaczej to otworzy.