MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

SkyBlock - spadanie.

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika elfox, 20 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elfox

elfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam. W ostatnim updacie zostało zmienione miejsce pojawienia się po logowaniu do serwera w związku z czym, gdy spadniemy z wyspy i wyjdziemy z serwera, a następnie dołączymy - będziemy dalej spadali. Przydarzyło się to mi, więc wyszedłem z serwera - dołączyłem i dalej spadałem. Teraz od wczoraj nie mogę wejść na serwer, bo nie mam zamiaru tracić swojego ekwipunku, na który poświęciłem bardzo dużo czasu. Po co wprowadzacie funkcje, które za przeproszeniem utrudniają życie? Lubię sobie pobudować, nie walczę z nikim o złote kalesony, więc nie rozumiem tego utrudnienia? Dla mnie to wręcz irytująca rzecz. Po co zmieniać coś, gdy jest dobre?
    Mam nadzieję, że opcja ta zostanie wyłączona, do tego czasu nie wejdę na serwer.
    Pozdrawiam,
    elfox.

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Nie ten dział.

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Aha, to jaki proponujesz?
    Co do tematu, ta funkcja została włączona, aby nie oszukiwać. Gdy spadniesz z wysypy, jako karę tracisz ekwipunek. Bez tego SkyBlock traci swój posmak ryzyka. Jeśli nie chcesz spadać, proponuje Creative lub Survival. Jestem przeciw.

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Myślę, że ta funkcja niekoniecznie jest dobra. Starczy spojrzeć na taki creative. Gdyby nie moje szybkie reakcje i spore opóźnienie połączenia pewnie nie udałoby mi się wyjść z portalu teleportującego na lobby, gdzie zawsze od czasu aktualizacji mnie łączył serwer, co mogło uniemożliwić mi grę na wspomnianym trybie. Portal traci w tym momencie swoją świetność i jedynym rozwiązaniem niepowodującym takich problemów jest korzystanie z komendy, którą nie każdy musi znać, a są i tacy, co wlecą w portal np. przypadkiem.

5. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Taki jest skyblock, nie planujemy wyłączania tego.

Jedyną możliwością zabezpieczenia się jest zjedzenie jabłka życia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę