Imię: Kuba Dokładny nick w grze: Sznajper202 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-5 godzin najchętniej gram na Survivalach i rpg Data urodzenia: 2001-12-04 aktualnie mam 14 lat Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Około 2011r. na wersji 1.5.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016-01-18 wiem że za krótko ale już ogarniam serwer i zna mnie kilka osób Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak dużo razy byłem w Administracji na dużych serwerach Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym pomóc w rozwoju serwera. Na tym serwerze powinien być autoban Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Powinien pomagać Administracji i Graczom. Musi ogarniać czat w grze. zgłaszać różne problemy i bugi w grze dla administracji. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomagać dla administracji i graczy żeby serwer mógł lepiej funkcjonować. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłuchałbym obu stron konfliktu, popytał bym światków zdarzenia i ukaram winnego. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, umiem dogadać się z ludźmi, i wykonuje przydzieloną prace skutecznie. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: Mam na imię Kuba, mam 14 lat i chodzę do gimnazjum. Jestem aktywnym graczem i lubię pomagać. Dobrze buduję i umiem posługiwać się komendami. Na co dzień jestem zwykłym uczniem i całkiem dobrym zawodnikiem Judo. Trenuje sport od 5/6 lat i wygrywam różne międzynarodowe zawody . Jestem uczciwy i pomocny, można się ze mną dogadać Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny na FB, GG cały czas. Na serwerze bywam aktualnie w porach od rana do wieczora. W późniejszym czasie będzie to popołudnie, wieczór. Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać ludziom, próbowałbym pomagać ulepszać serwer. Umiem rozmawiać z graczami i potrafię odpowiedzieć na prawie każde pytanie. Zawsze Sukcesywnie wykonuję zadaną mi pracę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania i dziękuję za uwagę Proszę o komentowanie
Punkt: " Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:" został wypełniony błędnie. W tej rubryce, miałeś napisać, komendy dostępne dla rangi Pomocnika, oraz obowiązki Punkt: "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:" Chodzi o serwery na serwerze CraftApple. Punkt: Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: nie jest zbytnio rozpisany. Bardzo krótki staż gry- pograj trochę, poznaj wszystkich graczy, poznaj atmosferę jaka panuje na serwerze, zapoznaj się dokładnie z ekipą. Nie widuje Cie za często na serwerze Survival, a jeśli już widuje, to nic nie robisz. Nie rozumiem zbytnio tego zdania: "Chciałbym pomagać dla administracji i graczy żeby serwer mógł lepiej funkcjonować." Coś tu jest nie tak jak powinno być. "Chciałbym pomóc w rozwoju serwera. Na tym serwerze powinien być autoban " Jest autoban: http://craftapple.pl/forum/thread-5117-post-38909.html#pid38909 Biorąc całokształt tej mojej wypowiedzi, można wnioskować, iż jestem na NIE. Powodzenia następnym razem. Pozdrawiam. Osoba nieogarnięta, po wystawieniu oceny pod podaniem miała pretensje o moją ocenę.
Jestem na Nie, ponieważ: -> Podanie ładne nie jest, interpunkcja jak i orografia na słabym poziomie, -> Brak jakiegokolwiek zaangażowania w życie serwerze, co jest spowodowane krótkim stażem na serwerze i nie zapoznaniem się z całkowitymi zasadami jakie tu panują, -> Jeszcze nigdy Cię nie widziałem na serwerze, skoro piszesz, że jesteś w godzinach porannych do wieczora, to tu gdzieś leży kłamstwo, Zapoznaj się bardziej z serwerem, zdobądź zaufanie graczy jak i Administracji, pomagaj, staraj się jak najmocniej i złóż Podanie za miesiąc, to może się załapiesz do ekipy serwera. Pozdrawiam.
Mam pytanie. W którym momencie nie pasuje ci moja Interpunkcja lub ortografia ?? Jestem na serwerze cały czas, to, że nie ma ciebie nie oznacza, że jestem nie aktywny. Staram się jak mogę by pomagać graczom, odpowiadam na ich pytania i prośby o pomoc. Zaufanie graczy jak i członków administracji już zdobyłem
Jestem na nie, z powodów takich jak: * Aktywność na forum zerowa * Nie widuję Cie na serwerze * Nie widzę jak pomagasz * Podanie nie za ładne * Interpunkcja leży * W podaniu jest kilka błędów Pozdrawiam Weeby <3