Witam , przydałoby się takie coś jak ts3 na serwerze. Dużo osób ma swoje ,,gildie" nawiasem mówiąc i nie mają jak się komunikować. Mało osób ma Skypa. Więc może Infi, daj się załatwić jakiś kanał związany tylko z craftapple?? Pisać co o tym sądzicie ) Pozdrawiam Dino [hr] Wiem że już wspominałem na ten temat coś na tamtej edycji ale nic się nie dowiedziałem... ; )
Kanał dla takiego serwera? tu gra po 100 osób w tym załóżmy że połowa ma mikrofon. Tu potrzeba własnego serwera ts3, coś słyszałem we wcześniejszych wypowiedziach że hosting wprowadza to, może się mylę. A co sądzę o serwerze ts despero? Że może tam sobie gadać z swoimi kumplami i tyle, moim zdaniem wchodzi w gre tylko serwer ts3, ale infiniter się jeszcze nie wypowiedział więc nie wiem.
Ja mam maszynę 64 gb i moge zrobic za darmo tsa nawet na 512 sslotow, na domenę jaka chcemy - .pl lub .com
Spoko to by było. Ale ja tylko chciał Infiego zapytać czy coś zdziała. A nie czy jakiś gracz zrobi. ale możesz tybnk porozmawiać z Infim. Czekamy na Infiego )