Dokładny nick w grze: ThePolskiSonic Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 1godz do 3godz Ile masz lat: 13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: Od zakupu komputera czyli 6 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym nicku 2 miesiące, na starym 2 lata. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem funkcję ChatModa na najstarszym nicku: Minecraftowski Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód Wyrzuca ona gracza za podany powód Dlaczego Ty: Jestem bardzo ambitny i przyjacielski, dlatego uważam, że powinienem zostać przyjęty. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Lubie piłkę, csa, minecrafta, sonica i youtube. Gram w gry od 1 godziny do 3 godzin, a czasami nawet do 5 godzin. Minecraft i Sonic The Hedgehog 2 to pierwsze konsolowokomputerowe gry ,w które kiedykolwiek zagrałem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, jak na creativie, wejdę na spawn i do lobby, a potem wyjdę z serwera i spróbuje wejść, to będzie pisało, że osoba o takim nicku już jest na serwerze, ale po jakimś czasie się wejść. Wymień kilku członków ekipy:xXSoniaXx, Puma_Poland, shoga, lucklucky10 Jakie obowiązki ma Pomocnikilnować spokoju na serwerze, pomagać w budowie na creative, pomagać różnym graczom.