MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB Duck1337

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Duck1337, 12 Sierpień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Duck1337

Duck1337 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam.
    1. Nick : Duck1337
    2. Data otrzymania bana : nie jestem pewien ale to chyba było 08.08.2015 jeśli się pomyliłem z góry przepraszam.
    3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana : Wiec było to tak ze chciałem podać link do ts jakiemus graczowi nie bede mówił po nicku ale ten oto agresor jeśli mozna tak go nazwać kozaczył sie troche do mnie to postanowiłem go zaprośić na ts a on wykorzystał to przeciwko mnie zgłaszając mnie za reklame którą zrobilem nie świadomie bo było to tylko podanie ts na wytłumaczenie całego zajscia oto z tym graczem. Twierdził ze ma 24 lata a wiec chciałem sprawdzić czy mnie nie kłamie bo po jego sposobie pisania nie wynikało z tego ze ma tyle :p To by było na tyle w tem podpunkcie ale sie rozpisałem, ale chciałem przedstawic całą sprawe szczegółowo.
    4. Dlaczego miałbyś dostac UB : Sądze ze zostałem nie słusznie zbanowany lecz jestem świadom tego co zrobiłem postaram sie nie sprawiać problemów i nie być narazonym na skargi od innych urzytkowników serwera.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę