1.Nick z gry: elomorelo 2.Data otrzymania bana: 15.07.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Witam Serdecznie, Dnia 15-07-2016 dostałam bana za podanie adresu serwera ts3. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Na wstępie bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje oraz za nie dostosowanie się do regulaminu. Było nas kilka osób na serwerze i znudziło nam się ciągłe pisanie dlatego chcieliśmy sobie porozmawiać. Okazało się że teamspeak serwerowy nie działa. Z tego powodu zaproponowałam inny teamspeak. Nie chciałam w ten sposób reklamować żadnego serwera, niestety zrobiłam to nieświadomie, a adres podałam na prośbę innych graczy: Froggy1995, Sune1984, MsKornel, misos, MinePaka, MrKippek, nowez oraz raka. Gram na serwerze około 2 tygodni i wtedy jeszcze nie do końca zapoznałam się z regulaminem, jednak gra tutaj mi się spodobała i bardzo polubiłam ten serwer. Chciałabym naprawić swój błąd i już dokładnie zapoznałam się z regulaminem. Obiecuję że to się więcej nie powtórzy i bardzo żałuje tego co się stało. Jeszcze raz szczerze za to przepraszam i bardzo proszę o odbanowanie.
Po pewnych "konsultacjach" i przemyśleniach stwierdzam, że prośbę mogę rozpatrzyć pozytywnie, szczególnie ze względu na to, że Froggy1995 zrobiła dokładnie to samo, jednak skarga na nią zniknęła z forum (prawie) bez śladu tak samo jak i ban. Proszę Administratora o wyjaśnienie tej sytuacji oraz wnoszę o przywrócenie bana. Nie sądzę, żeby gracze chcieli, żeby jednostki traktowano lepiej. Jak to pewna mądra osoba napisała: "Traktujemy wszystkich równo albo wcale". https://scr.hu/GDMVJz Bana skracam do 7 dni.