MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] gabybr10

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika _DasPaddy_, 27 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _DasPaddy_

_DasPaddy_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry:Gabybr10
    2.Data otrzymania bana: 01/20/2017 15:53
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Wielokrotra recydywa/Obrażliwe multikonta
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:ponieważ nie zrobiłam tego specjalnie, a te teleportowanie się do miejsca A i do miejsca B wynalazłam takie słowo jak napisałam "/" i nacisnęłam "Tab" i wyskoczyło mi takie "/back" nacisnęłam "Enter" no i nie wiedziałam co to jest a to nie moja wina! Jeśli mi się pokazało to nie wiedziałam że to jest karalne. Multikonta, one mogą być usunięte wszystkie tylko 1 zostawić ten nick "gabybr10" zostawić. Multikonta były nie moje a były one mojej siostry. Usunąć możecie te konta tylko mnie odbanujcie nie byłam winna w tych multikontach. To dacie UnBana? Czekam na wiadomość.

Reklama
  2. kacper_ek

kacper_ek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Otrzymałaś bana za obraźliwe multi konta i piszesz "nie zrobiłam tego specjalnie" xD.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Wcześniej niż na Nowej Edycji CraftApple, nie masz co prosić o odbanowanie. Zastanów się czy na pewno tak jak opisujesz wyglądała sprawa jak ją opisujesz.

Prośba odrzucona

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę