1.Nick z gry: Hecarim 2.Data otrzymania bana: 18 lipca 2015, godz. 23.55 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama pw ts 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Zacząłem grać na servie dopiero wczoraj i przypadkiem natknąłem się na znajomego, z którym ostanio miałem kontakt kilka miesięcy temu. Nie miałem na celu reklamowania ts'a, ale chciałem zamienić ze znajomym kilka słów, to wszsytko. Mogę jeszcze zapewnić, że taka sytuacja się nie powtórzy (reklama pw ts). Mam nadzieję, że mój wniosek zostanie rozpatrzony pomyślnie.
ban jest tylko na 7 dni i tak wgl dzisiaj dostales bana i juz odrazu piszesz o ub :F odczekaj kare bo ub nie bedzie raczej
Ban "tylko" na 7 dni? serio tylko? Wysyłał mi adres ip ts na, którym zawsze gadaliśmy robiłem format dlatego tego adresu nie miałem, a na tym serwerze zaczęliśmy grac wczoraj, ponieważ długo nie graliśmy ze sobą i wpadliśmy tutaj i za pierwsze wykroczenie od razu ban na 7 dni? nie można było dać kicka i za drugim razem dać bana jak to nowi gracze? Wakacje chcemy razem pograć, a tutaj ban wiem ze słuszny, ale to 1 raz i ostatni i to było na pw to też można wziąć pod uwagę, chociaż skróćcie bana choć wolałbym ub ze względu na to ze jest nowy. Chyba lepiej przyciągać do siebie graczy niż odpychać, jeśli znowu coś zareklamuje wtedy ban na miesiąc i spokój ps. Nick ma taki bo fajny skin
Ban na 7-24 dni dla nowego gracza za jedną wiadomość na pw do kolegi z linkiem do ts'a, który kompletnie nie jest związany z Minecraftem? No bez przesady jedna wiadomość, pierwsza i ostatnia za to wystarczyło dać kicka i ostrzeżenie później dopiero ban.
Wiem że reklama to reklama, jednak jest też takie coś jak poziom wykroczenia, a on wkleił 1 (jeden) link na pw do kolegi i za to według mnie ban na 7 dni to przesada.
kiper09. Zgadzam się z Tobą wkleił jeden link do kolegi i to na PW. Czyli jest to jaknajbardziej niecelowa / nieumyslna reklama. I właśnie dokładnie za taką reklamę jest 7dni Banicji. Za normalną / celową /nachalną reklamę jest 21 dni banicji wg Regulaminu. Spójrz na listę zbanowanych jest tam aktualnie kilka osób w podobnej sytuacji.