1.Nick z gry: Kacpers23 2.PRZYBLIŻONA data otrzymania bana 28 kwietnia 2018r 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:UWAGA: TUTAJ PROSZE ABY OD TEGO MOMENTU PRZYNAJMNIEJ DWÓCH ADMINÓW TO ZOBACZYŁO. Wyglądało to tak: w dniu otrzymania bana budowałem dom i nagle ktoś zaczął mi grozić że zabierze mi konto ale nie zdążyłem zrobić screena bo mnie wywaliło gdy chciałem wbić napisało mi że jestem na serwerze i tak przez 5 minut wreszcie później udało mi sie wbić ale musiałem zmienić hasło bo okazało się że jest zmienione. Udało mi się je zmienić. Ale po 10 minutach gry Poprostu napisało mi: zostałeś zbanowany permanentnie operator nowez powód: wy?udzanie kont/recydywa/multi. 4.Dlaczego miałbym dostać UnBana: zrobiłem dla Craftapple wiele dobrego i nigdy bym nie zrobił nic złego bo gram na craftapple 5 lat (na forum doszłem niedawno bo nie potrzebowałem).Dowody na to że moje ip nie jest połączone z tym typem sa w załącznikach 1. to konto kuzyna. 2. to moje. Propo kuzyna kuzyn nie ma premki i grał sobie na moim pc żeby pograć na serwerach których nie zna. PS.Zdjęcia zrobione tego samego dnia ok. godz 9
Witam Jestem znajomym Kacpers23 i miałem styczność pogrania z nim na serwerach Open Creative . Kacper jest miłą i młodą osobą jaką poznałem na CA, po rozmowach jakich doświadczyłem z Kacprem na Skype nie sądzę żeby wyłudzał konta .
Niestety, moja opinia się nie zmieniła, a Twoje screeny i tłumaczenie niczego nie udowadniają. Poza tym: Prośba odrzucona. PS. Zgodnie z Twoim życzeniem temat został wyświetlony przez wszystkich Administratorów.