1.Nick z gry: Metaxon 2.Data otrzymania bana: 11.03.2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Dostałem bana od pata za niby Speed hacka jakiegoś. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Wgl. nie wiem o co chodzi, jestem w swojej expiarce z portali, wlaczylem program Free mouse auto cliker 3.4.3 zeby mi mobki zabijało i poszedłem sobie robic sniadanie i kawe. A po powrocie pat do mnie wyjerzdza ze jakies hacki mam. dodam ze mod wymiatacz23 sprawdzał mi version i nic nie znalazł.
Dowody bana przesyłam Administratorowi poprzez PW. Jeżeli się pomyliłem dając bana mogę Cie odbanować jeśli Administrator uzna że ban jest nadany niesłusznie. PS. Wiem od innych graczy że to jest już jego 3 bany czyli już powinien być ban perm, lecz ja go nie nadam, gdyż nie mam pewności że to jest faktycznie 3 ban.
Ta nawet jak ub dostane to i tak teraz tracę czas bo sobie uroiłeś coś, lepiej zajmij sie ludźmi na surowcowej.
Jestem za UB. Z Metaxonem czesto jestem na surce i nigdy nie byl jakos specjalnie szybki. Takie jest moje zdanie _______________________________ POZDRAWIAM MAX!
Nawet jeśli nie miałeś cheatów, to sam się przyznałeś do posiadania: "Free mouse auto cliker 3.4.3", czyli modyfikacji wspomagającej rozgrywkę (§4 pkt. 1). Co prawda moderator podał zły powód, ale ban jest właściwy.