MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Smaugon

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 19 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    1.Nick z gry: Gracz ten ma nick Smaugon
    2.Data otrzymania bana: 19.02.2016r (dzisiaj)
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Gracz otrzymał bana z powodu x-ray.
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Gracz stwierdził, iż nie ma x-ray'a. Oto jego wypowiedź: "Spodobał mi się ten serwer, chciałbym grać z kolegami, a ban był niesłuszny, i zależy mi, abym mógł grać na waszym serwerze."
    Piszę tą prośbę w imieniu Smagon'a, który miał problemy z napisaniem tego wątku.

Reklama
  2. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nie, nie dostaniesz UB na swoim drugim koncie.

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Thunder, to nie jest drugie konto pata. Byłem i rozmawiałem z bezpośrednio zainteresowanym na Ts3 i wiem, że to jest oddzielna osoba. Co do UB, niech Three lub ktoś z ekipy zadecyduje.

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Pierwsze i ostatnie rozpatrzone odwołanie nie napisane przez osobę zainteresowaną.

Drogi Smaugon, bardzo Cieszy mnie to, iż spodobał Ci się ten serwer i chciałbyś na nim grać z kolegami. Niestety w ogóle nie cieszy mnie, a wręcz martwi fakt, iż postanowiłeś oszukiwać. I to w ten najobrzydliwszy sposób, a mianowicie okradając innych Graczy korzystając z Xray'a.

Pamiętaj, jeśli otrzymasz bana na którymś kolejnym ze swoich wielu multikont to automatycznie wszystkie zostaną zbanowane permanentnie.

Ban pozostaje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę