1.Nick z gry: Gracz ten ma nick Smaugon 2.Data otrzymania bana: 19.02.2016r (dzisiaj) 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Gracz otrzymał bana z powodu x-ray. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Gracz stwierdził, iż nie ma x-ray'a. Oto jego wypowiedź: "Spodobał mi się ten serwer, chciałbym grać z kolegami, a ban był niesłuszny, i zależy mi, abym mógł grać na waszym serwerze." Piszę tą prośbę w imieniu Smagon'a, który miał problemy z napisaniem tego wątku.
Thunder, to nie jest drugie konto pata. Byłem i rozmawiałem z bezpośrednio zainteresowanym na Ts3 i wiem, że to jest oddzielna osoba. Co do UB, niech Three lub ktoś z ekipy zadecyduje.
Pierwsze i ostatnie rozpatrzone odwołanie nie napisane przez osobę zainteresowaną. Drogi Smaugon, bardzo Cieszy mnie to, iż spodobał Ci się ten serwer i chciałbyś na nim grać z kolegami. Niestety w ogóle nie cieszy mnie, a wręcz martwi fakt, iż postanowiłeś oszukiwać. I to w ten najobrzydliwszy sposób, a mianowicie okradając innych Graczy korzystając z Xray'a. Pamiętaj, jeśli otrzymasz bana na którymś kolejnym ze swoich wielu multikont to automatycznie wszystkie zostaną zbanowane permanentnie. Ban pozostaje.