MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] ThunderBuddys

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ||ThunderBuddys||, 27 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1.Nick z gry: ThunderBuddys
    2.Data otrzymania bana: 23 stycznia 2016 rok.
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Używanie cheatów.
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Piszę tą prośbę, bo chcę, abyście dali mi ostatnią szansę.
    Wiem, że zawiniłem, ponieważ używałem wspomagacze które są zabronione na serwerze.
    Używając ich wiem, że skrzywdziłem nimi graczy co grają na czysto.
    Przepraszam was, za to, że ich używałem i proszę, abyście dali mi tą jedną, ostatnią szansę, bym mógł to naprawić.

Pozdrawiam. ||ThunderBuddys|| (Myszorek) <3

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Ehh...
    Chyba każdy wie, że to nie twój pierwszy ban.
    Według regulaminu - Pierwszy ban jest tymczasowy, a drugi perm...
    Ciesz się, że wgl. jeszcze masz bana tymczasowego, dlatego, ze zrobiłeś to na swoich "Multikontach" nie masz jeszcze perma.
    To, że jeszcze prosisz o UB podczas bana tymczasowego jest kpiną...
    Społeczność pomyśli Sobie, że bany są dawane po to, aby kilka dni później dostawać UnBana...
    W banach tymczasowych chodzi o to, aby zrozumieć, że wykroczenia/łamanie regulaminu zawsze jest wykryte/ nie warto na tym serwerze cheatować, a poza tym, żeby osoba, która dostała tempbana zrozumiała swoje błędy, i poczuła, że zawsze zostanie przyłapana...
    Dlatego, w regulaminie jest zapisane, że pierwszy ban tymczasowy drugi perm'a aby człowiek dostał drugą szanse, a podczas bana przemyśleć czy się dalej opłaca "cheatować"
    Jestem przeciwko UnBanowi.
    Wybacz.

3. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Niestety Kucyk Wybaczyk pozostaje na urlopie, tym razem jeszcze nie wróci. Na serwerze twierdziłeś, że nie znamy się na cheatach i nie mamy o nich pojęcia, a teraz przyznajesz się do popełnionego błędu. Niestety zrobiłeś to za późno.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę