1.Nick z gry: xValkar2001 2.Data otrzymania bana: 2016-10-31 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: ''CHETYPVP" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: TAK piszę po raz trzeci i bede pisał aż do skutku, ponieważ nie pozwolę żebym był obwiniany za coś czego nie zrobiłem, gdzie jest te rzekome nagranie !? gdzie dowody !? Administracja zamknęła mój drugi post ponieważ ma gdzieś to że gracz jest niewinny. Żądam wstawienia filmu pod postem oraz ponowne rozpatrzenie sprawy, a jeżeli administracja po raz kolejny zamknie post, będzie to tylko i wyłącznie świadczyło o tym jak się interesują graczami.
Na dostarczonym mi filmiku widać jak pływając u szczytu jednej z kurtyn lawowych na arenie Survival'u jesteś wielokrotnie uderzany, a pomimo tego nie przesuwasz się, nawet nie drgniesz. Pisałeś w pierwotnej prośbie o UnBana, że wbiłeś się jakąś nierówność. Pomijając jeden szczegół z filmiku, o którym niżej napiszę, dla pełnego obrazu sprawy udałem się na arenę i postarałem się utknąć podobnie. Przez całe 15 minut nie udało mi się tak utknąć. Dodatkowo w pewnym momencie tej "walki" spływasz kilka kratek w dół i gdy jesteś w połowie kurtyny to nadal nawet nie drgniesz od zadawanych Ci ciosów. Ban pozostaje. I jest to ostateczna decyzja. PS Rozumiem zdenerwowanie, ale wiedz, iż kolejna próba szkalowania Administracji zostanie potraktowana zgodnie z Regulaminem. Niech Ci się nie zdaje, że Twoja "faworka" Ci coś tutaj pomoże.