MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB]

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ★GaNgStAr★KrólPvP★, 9 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Nick z gry: __GaNgStAr__ TO samo i Na Maesterr
    Data otrzymania bana: 23-01-2016
    Sytuacja oraz powód otrzymania bana: https://youtu.be/Wle-DhASbo0 Cheaty PvP - Jak widac gracz zablokowal filmik bo sie osmieszyl
    Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Hymmm Ponieważ nie miałem cheatów Pierw moze opisze co bylo na Maesterr
    Śmiechlem widać ze gracz ThuderBuddys Jak i marcinek nie maja żadnego pojecia o minecraft :) Hymm efekt speed i Fov na maxa mowi wam to cos wogole? To tylko tak wygladaj jak by bylo 5-6 kratek Ale tak naprawde jest 4 aa i wiecie ze jest takie cos jak bindowanie ? Zapewne nie. Trzymajac caly czas Control (Zależy pod jaki przycisk masz ustawiony sprint) i klikanie caly czas klawisz "w" Powoduje ze wam tak faluje ekran to jest bindowanie dzieki temu jest szansa z sie walnie gracza z 5 kratek :)
    Chyba przedzej 0:24 Jak już cos. Nie umiecie czytac? napisalem DUZYMI LITERAMI "Kot na biurku :F" no i chodzilo mi oto ze weszedl mi na klawiature i kliknol kilka klawiszy i jednymi z nich byl to klawisz "4" :) No a wiec to tyle :) Przejdzimy teraz to konta __GaNgStAr__Hymm tutaj bedzie troche trudniej bo gracz wiedzial ze zapewne napisze o UB :) i zablokowal filmik. Dziwi mnie jedno Marcinek wogole na ts nie chcial odpowiedziec w ktorej minucie/skundzie widac ze mam jakie kolwiek cheaty tylko zablokowal sobie PW ;) Hymm dziwne i chamskie. Czemu sie poprostu nie przyznam do cheatów? BO ICH NIE MIALEM. Mialem X raya przyznalem sie :) Czemu do aury bym sie nie przyznal? a propo sprawy z X reyem to nawet Mychaty DejVoo i Albercik mnie namawiali abym sie nie przyznawal :) albercik anwet chcial to wziac na siebie :') Ale poco mialem klamac ? Umiem sie przyznac do wsoich bledow zyciowych jak iw grze :) Prosze o UB na obu kontach :)

Tyle odemnie Pozdrawiam __GaNgStAr__.

nie chce mi sie juz poprawiac BBCODE x d

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Jak dla mnie, to dopóki nie zmienisz swojego nastawienia do tej całej sytuacji, to szans na UB nie ma. Próbujesz na siłę wmówić wszystkim, że grasz bez cheatów, a jednak kilka razy dostałeś bana. Tam też ktoś się pomylił, prawda? Na Teamspeaku nie odpisywałem Ci już więcej, bo raz Ci wytłumaczyłem, a Ty i tak upierałeś się, że byłeś czysty. Ta akcja z kotem brzmi tak samo jak akcja z młodszym bratem, która jest często stosowana jako wymówka.

3. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Możesz każdemu wmawiać, że nie używasz wspomagaczy.
    Kłócić się i zwalać wszystko na "kota", ale AntyKncoka którego używałeś pod koniec filmu jak wytłumaczysz?
    Wiesz, równie dobrze ja bym mógł napisać na moich wszystkich multikontach, że chce UB, lecz tego nie zrobię, bo wiem, że używałem cheatów i umiem się do tego przyznać.

Twoje zachowanie jest po prostu bezczelne. Nie dość, że ortografia na poziomie przedszkolaka, to w dodatku nie umiesz przyznać się do błędu.

Jak dla mnie nie powinno być UB.

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Dajemy Ci ostatnią szansę, pamiętaj, że Kucyk Wybaczyk odwiedza tylko raz. Unbana dostajesz tylko na __Gangstar__.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę