Witam serdecznie, jestem nowy na serwerze w sumie pojawiłem się tutaj tydzień temu i jak na razie nie planuje odchodzić, osobiście bardzo podoba mi się wiele rozwiązań, które znajdują się na serwerze, między innymi system cuboidów Tak uprzedzając wielkiego administratora ThreeEyedMaster od razu uzupełnię ankietkę, której pewnie i tak nie przeczyta Jak masz na drugie imię? -Zbyszek Twoja ksywka ? -Kuczon Ile centymetrów mierzysz? -176cm Jaki masz numer buta? -42/43 Jaki masz znak zodiaku? -Koziorożec Wierzysz w horoskopy? -Nie Wklej zdjęcie! -Nie Jesteś praworęczny czy leworęczny? -Praworęczny Czego nie lubisz robić? -Uczyć się :/ Co lubisz najbardziej jeść? -Pierogi mojej babci Czego najbardziej nie lubisz jeść? -Szpinak Jaki jest twój ulubiony owoc? -Banan Jakiego warzywa nie lubisz? -Szpinak Jakiej czekolady nie lubisz? -Białej/Gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie? -Kawę z papierosem ^^ Co najczęściej jesz na kolację? -Bułkę z dżemem Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? -3msc temu W jakim stylu się ubierasz? -Chyba normalnym Jaki masz kolor włosów? -Ciemny blond Jakiej długości są twoje włosy? -1,5cm Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? -Proste Wolisz brunetki czy blondynki? -Brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? -Piwne Lubisz zwierzęta? -Tak Masz zwierze? -Tak psa Masz chłopaka/dziewczynę? -Jeszcze nie ale sie staram Lubisz mnie? -Tego jeszcze nie wiem Dlaczego? -Ciężko mi to stwierdzić Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? -Em chyba nic Co byś mi teraz powiedział? -Dzień dobry Jakie pytanie byśmy teraz zadał? -Jak tam dzień mija? Kiedy masz imieniny? -Jakoś w lipcu Masz telefon domowy? -Mam ale nie korzystam Masz rodzeństwo? -Brata Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? -Ivy <3 Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? -Adrian(moje ) Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? -Bogusław Linda Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? -Nie ma takiej Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? -Dwayne "THE ROCK" Johnson Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? -Penelopa Cruz Jaki zespół polski najbardziej lubisz? -Ira, Coma Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? -Metalica Podaj ulubioną piosenkę/piosenki -Sound of Silence Jaką słuchasz muzykę? -Rock/Metal Jakie jest twoje ulubione drzewo? -Jabłoń Jaki jest twój ulubiony film? -Psy Jaki jest twój ulubiony serial? -Gra o Tron Czy lubisz śpiewać? -Nie Czy lubisz tańczyć? -Nie Czy lubisz rysować? -Nie Ulubiony gadżet? -Mój laptop Ulubiona strona internetowa? -Bardzo dużo Ulubiony program telewizyjny? -Nie oglądam tv Jaki jest twój ulubiony sport? -Rugby Uprawiasz jakiś sport? -Zapasy(od 2 lat już nie) Ulubione przysłowie? -Kto pod kim dołki kopie, ten dostaje awans Czego nigdy byś nie zrobił? -Teraz nic nie przychodzi mi do głowy Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? -Podzielił bym się z najbliższymi znajomymi i rodziną a później wyjechał gdzieś daleko na jakąś fajną wysepkę i mieszkał tam do końca życia Co byś zmienił na świecie? -Wszystko Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? -Tak z 9 razy Na jakich instrumentach umiesz grać? -Perkusja (tak amatorsko) Wierzysz w prawdziwą miłość? -Zdarza się Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? -Anty Radio Czy umiesz pływać? -Tak Jakie lody najbardziej lubisz? -Czekoladowe i Toffi Lubisz długo spać? -Nie bardzo Jaki jest twój najdziwniejszy sen? -Nie śnię Jaki obcy język znasz? -Angielski Napisz coś w tym języku -But i don't know what :/ Co to znaczy? -Ale nie wiem co :/ Jeździsz na rowerze? -Tak Jeździsz na rolkach? -Nie Jeździsz na hulajnodze? -Tak Jeździsz na deskorolce? -Nie Ulubione miejsce wakacyjne? -Katowice Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? -Siekierę, Łopate Lubisz chodzić do kina? -Średnio Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? -DeadPool Czy lubisz czytać książki? -Uwielbiam Jaka książka jest twoją ulubioną książką? -Rój Jaka jest twoja ulubiona bajka? -Sąsiedzi !! Jaka jest twoja ulubiona gazeta? -CDA Kim chciałbyś zostać w przyszłości? -Robotykiem Jakie masz hobby? -Elektronika O czym marzysz? -o Wielu rzeczach Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. -Prawa ręka, przyszła dziewczyna, rodzina Wymień 4swoje wady. -Szczery, zbyt uparty, i dalej nie wiem :/ Wymień 4 swoje zalety. -Pomocny, miły tyle znam Co cię denerwuje? -Nic Czego się boisz? -Niczego Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? -Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? -Poniedziałku Jaką porę roku najbardziej lubisz? -Jesień Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? -Zima Jaki jest twój ulubiony numer? -28 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? -13 Gratuluje tym którym się chciało to czytać
Witaj na CraftApple. Zawsze sobie cenię osoby, które angażują do swoich projektów innych Graczy, budując w ten sposób Społeczność CraftApple. Mam nadzieję, że zostaniesz tutaj na długo. PS Nawet nie zdajesz sobie sprawy z iloma z Twoich odpowiedzi się całkowicie zgadzam <mam_pomysl>
Heh "Kto pod kim dołki kopie, ten dostaje awans." Jakie to smutne... i prawdziwe zarazem... Witaj na CA