Imię: Dawid Nick: xDavidx [Spędzam 5H/Dzień na serweze mc.CraftApple.pl] Data Urodzenia: 15.09.2001 Gram W Minecraft OK. 2-3 Lata Na wersji od 1.5 do 1.9 Zaczołem Grać Na serweze CraftApple ok. 1 Rok Temu. Nigdy Na Serweze,Forum Nie Byłem Karany. Podobną Funkcje Pełniłem Na Różnych Serwerach. ok Od. 40-100 Os. Na CraftApple Chciałbym Zmienić Atmoswerę I Karać Cheaterów. Chciałbym Być Pomocnikiem Ponieważ Maże O Dołączeniu do ekipy Serwera. Konflikty Bym Załągadzał Sposobem: Mute Jak Ktos Spamuje, Jak Ktoś Obraża Administracje: Kick=Wyrzucenie Posiadam Umiejętność Współpracy z innymi. Nazywam Się Dawid. Mażę O dołączenia do Ekipy serwera. CraftApple To Mój Ulubiony serwer. Od Dziś Będe Go Reklamował. Chciałbym Prosić O Nieodrzucanie Tego Pliku. CraftApple To Serwer na który moge wchodzic i grać Godinami...... Pisze Te Podanie Dla Tego Ponieważ CraftApple To mój ulubiony serwer.[/i][/font]
Brak wzoru, podanie krótkie i pisane na szybko, dużo błędów, nie widzę jak pomagasz, nigdy nie widziałam Cię na serwerze, w ogóle nie udzielasz się na forum. Jestem na NIE