MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

xSzescianPL

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xSzescianPL, 26 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xSzescianPL

xSzescianPL Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Imię: Mikołaj

Dokładny nick w grze: xSzescianPL

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Zależy jaki dzień. W dni robocze (poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek) to gdzieś dziennie z 1-4 godzin. A w sobotę i niedziel 3-7 godzin. Najczęściej gram na trybie Creative, z tego powodu iż lubię budować.

Data urodzenia: 15 marca 2000

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Gram w Minecraft już z 7 dobrych lat. Za moich czasów, gdy zaczynałem grać w Minecraft to były Bety i Alphy - a może jeszcze wcześniejsze wersję. Nie pamiętam dokładnie ale chyba zacząłem od Bet i Alph. Byłem "na bieżąco" z świeżo wychodzącymi wersjami Minecraft.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    No nie wiem już sam nie pamiętam... Sam bym chciał wiedzieć ;).

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Chciałbym "pozbyć się" (mimo to że wiem że to źle zabrzmiało) - graczy, którzy strzelają z łuku w działkę lub im wytłumaczyć (jeśli by to było możliwe) że w działkę się nie strzela.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    > Obowiązki
    - Pomaganie graczom
    - Wyrzucanie graczy za spam, przeszkadzanie innym (znaczy np. na Creative jak ktoś strzela w działke), flood; a także wyciszanie
    - Zgłaszanie wszelkich problemów natury technicznej do ViceAdmina lub Admina.
    - Wykonywanie poleceń wydanych przez wyższą range.
    > Uprawnienia: (jeżeli nie chodzi o komendy tylko co innego to napiszcie w odpowiedzi)
    - /mute
    - /kick

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Chciał bym pomóc jak najbardziej z mojej strony serwerowi, zapobiec konfliktom graczy, pomóc graczom na Creative wyrzucając graczy którzy strzelają z łuku w działki, omijających cenzurę, przeklinanie, spamowanie, floodowanie oraz lagowanie serwera. - do niektórych z wymienionych czynności też bym mógł wyciszać.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    > Zapytałbym z jakiego powodu "powstał" konflikt.
    > W tym momencie nastąpiło by pewnie jeszcze coś. Ale narazie nie miałem okazji załagodzić konfliktu więc nie wiem.
    > Wymyśliłbym jakiś sposób na załagodzenie konfliktu.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak.

Opisz swoją osobę:
    Bardzo lubię ciekawostki Minecraft'owe, "mityczne" postacie - np. Herobrine, Entity303 o_O. Często buduje różne mechanizmy, czasami specjalnie optymalizuje długość mechanizmu żeby zmniejszyć poziom lagowania się serwera. Interesuje się także tym co było w dawnych wersjach minecrafta. Bardzo często mam dobry humor, a tak w ogóle bardzo trudno jest mi zepsuć humor :D. Ale za to bardzo łatwo jest mi poprawić humor jak mi się go uda zepsuć :D. Ostatnio miałem zły humor nie wiem kiedy. Interesuje się jeszcze robieniem różnych grafik.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Jest mnie dość łatwo spotkać na trybie Creative. Jestem tam prawie codziennie.

Umotywowanie podania:
    Był bym bardzo wdzięczny osobie która zatwierdza podania. Mam nadzieję że mi się uda zostać pomocnikiem. Pozdrowienia dla administracji serwera :)!

Reklama
  2. pawelusz0123

pawelusz0123 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    czrność a tylko black i black nie znam cię nie o nie ale widzę i nie znam więc jestem na wielkie NIE

• Burak Burak x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. Ashimoso

Ashimoso Toxic player

Docenione treści:
    20
    Plusy:
    +wiek
    +długi staż z grą

Minusy:
    -słabo opisana osoba
    -kiepski sposób rozwiązywania problemów

-nieznana data rozpoczęcia gry, równie dobrze to mogło być 2 dni temu
    -nigdy nie widziałem Cię na Creative, a gram tylko na tym trybie, nie zawsze pod tym samym nickiem
    -brak aktywności na forum

Na NIE.

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  4. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    Jestem na Nie

• Burak Burak x 1