Imię: Wojtek Dokładny nick w grze: xTrolshik Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze Creative, najczęściej po 2h dziennie. Nie udzielam się w dyskusję chatu zbyt często, dlatego mozna mi zarzucić że kłamię. Nie piszę ponieważ zajmuję się grą i na niej się skupiam Data urodzenia: 11 lutego 2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ahh to było dawno, pamiętam że to chyba wersja 1.4+ Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Marzec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Nie, nie pisze za dużo na chacie ani nie cheatuję, więc nie zostałem ukarany. Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, poczynając na KidModzie aż po Administratora Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Serwer działa świetnie i nie potrzebuje zmian. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Według informacji i obowiązków pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu, powiadamiać o napotkanych usterkach ViceAdminowi lub Adminowi, pomagać graczom w rozwiązywaniu konfliktów, uczestniczyć w życiu serwera oraz być dyspozycyjnym. Pomocnik ma również dostęp do dwóch komend czyli /kick oraz /mute. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać ludziom w rozwiązywaniu konfliktów, jestem kompromisowy ale też surowy. Lubię serwer CraftApple i chcę aby gracze czuli się grając na nim jak najlepiej. Widuję też prawie na codzień kłótnie i obelgi między poszczególnymi graczami, lecz przy próbach załagodzenia tych kłótni jestem głównie olewany, więc dlatego chcę być pomocnikiem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek pytam obie ze stron jak zaczął się dany konflikt i staram się współpracować ze stronami tego konfliktu aby znaleźć rozwiązanie korzystne i sprzyjające dla obu ze stron konfliktu. Jeśli to nie działa polecam ignorowanie siebie a w w przypadku dalszego spamu komendę /ignore. Gdy to nie działa wyrzucam obie osoby. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, większość ludzi ją posiada, lecz niewiele potrafi ją wykorzystać. Wręcz lubię współpracować z innymi i lubię gdy inni pomagają mi, lecz także odwzajemniam się tym samym Opisz swoją osobę: Mam na imię Wojtek, aktualnie mam 13 lat. Jestem osobą myślącą o przyszłości. Mieszkam w Częstochowie. Nie lubię chamstwa i staram się też nie być chamski, lecz zdarza mi się odpłacić się chamską odzywką na zaczepki innych osób. Staram się nie irytować innych i wymagam tego od innych. W moim życiu główną rolę pełni moja pasja: Piłka nożna. Wyznaję zasadę: Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Umotywowanie podania: Jestem pracowity, można mi ufać i na mnie liczyć. Wykonuję polecenia osób ważniejszych ode mnie i nie wdaję się z nimi w kłótnie.Chcę pomóc ekipie w prowadzeniu tak świetnego serwera jak CraftApple.
Tutaj dam tekst Kruka, którego wcześniej spytałam się o pozwolenie skopiowania go. Stanowisko pomocnika to i odpowiedzialność i duży stres i ciężka praca. Będąc pomocnikiem gra dla ciebie by się skończyła, zostałaby tylko praca na chat... kiepska perspektywa nie? Zastanów się czego tak naprawde chcesz? Żeby było fajnie bo ma się inny prefix niż wszyscy? Odpowiedz sobie na pytanie czy masz na tyle siły by przez wiele miesięcy dzień w dzień zajmować się tylko chat i nie mieć czasu na grę? Jestem na NIE
Większość tego co bym napisał (napisałem) zacytowała Majka. Czepne się więc innych rzeczy (a jest się czego czepiać: Zacznimy od tego co widać po tobie. Aktywność na forum kuleje. W podaniu wielokrotnie zaznaczasz, że nie udzielasz się bo coś tam... Tu ci napisze bo może nie zakumałeś. Pomocnik to jest ciągła aktywność. Aha, czyli gdybyś pisał dużo na chat to by mogło cie ponieść i jakąś karę byś wyłapał. Próba rozwiązywania to jedno. Chwili się. Czemu jednak cię olewają? Może nie uważają cie za partnera do rozmowy? Ranga tu raczej nic nie pomoże. Czyli jak gracz zacznie cię obrażać na np. /m to i ty zaczniesz go wyzywać? Albo jak ktoś by cię okradł w grze ty zrobiłbyś to samo? Wątpie. To zdanie moim zdaniem zostało wciśnięte tu na siłę (nie wiadomo po co)... Ciekawi mnie czy tylko tutaj "tak sobie napisałeś". A na koniec porównanko: Najpierw Potem I znów (świetny serwer ale trzeba pomóc bo sobie nie radzą). Jestem na Nie. Za podejście do całej sprawy. Powodzenia za rok. (Chyba że w jakiś magiczny sposób ktoś cię przymie)