Imię: Michał Dokładny nick w grze: Zawodowiec Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin. Najchętniej na Survivalu, ale na inne tryby też z przyjemnością zajrze. Data urodzenia: 24 Listopada 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011r. To było chyba 1.0.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W przybliżeniu są to 3 miesiące. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i mam nadzieję, że taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na chwile obecną nie dostrzegłem żadnej rzeczy, która by mnie irytowała, a co dopiero, którą chciał bym zmienić. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrożenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymienionę osoby wyżej. Komendy: /kick nick powód Np: /kick zawodowiec netykieta -> Wyrzuca gracza z serwera. /mute nick czas Np: /mute zawodowiec 3day -> Wycisza gracza na dany czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię stawiać sobie cele, jak i zarówno czerpać z tego korzyści. Postawiłem sobie cel, i chce go spełnić. Czerpie satysfakcję z tego, gdy pomogę komuś. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw będę próbował wyznaczyć przyczynę sporu, potem spróbuje dojść do tego kto zawinił, na koniec wyznaczę karę z godnie z taryfikatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam taką umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A , więc, nazywam się Michał mam obecnie 17 lat, uczęszczam do technikum o profilu informatycznym. Moje zainteresowania to głównie sport między innymi jazda na nartach, oraz łyżwach, ucze się szybko zarówno jak i na błędach. Ale zawsze znajdzie się, te 3 godzinki rozrywki wirtualnej, ale bez przesady żeby nie zwariować wszystko z umiarem. Interesuje się również nauką języków obcych między innymi Angielski, Rosyjski, oraz Niemiecki, ale to tak na marginesie. Określ swoją dyspozycyjność: W dni roboczę dwie góra cztery godziny, w weekend to już zależy tylko od tego, o której wstanę . Można się skontaktować ze mną również za pomocą: gg.pl 61202649 Umotywowanie podania: Chciałbym spróbować czegoś innego, czegoś nowego, lepszego. Przyszedłem tu krętymi ścieżkami i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami. Chciałem wyjaśnić również pewną sprawę Nie jestem żadnym "multikontem",o które wszyscy mnie osądzają bezpodstawnie, można porównać moje IP, jak administracja ma taką potrzeba, ale proszę mi nie pluć kwasem w oczy, to że ktoś opanował wiedzą w krótkim zakresie czasu, to już musi znaczyć, że jest ta osoba czyimś "multikontem". Pozdrawiam Zawodowiec
Podanie jest przeecudne, miło mi się je czytało. Strzeliłeś w nim parę byków, ale to nic. Czasem widuję Ciebie w grze i nawet kilka razy widziałam, jak pomagałeś innym graczom. Jestem na TAK. Powodzenia! :*
Jak miałbym oceniać podanie byłbym na Tak ale co do osoby to jestem takie małe Tak, dobrze wiesz czemu.
+ Podanie bardzo ładnie napisane, nie ma się do czego przyczepić. + Kiedyś rzadko widziałem cię na serwerze, teraz widzę że bardzo się starasz. Bądź aktywniejszy na czacie, daj się poznać innym ludziom. A czasami nawet wpadnij na Ts'a! Jestem na TAK Pozdrawiam, Kiddd132
Witaj, Zawodowcu... W ostatnich dniach zaniedbałeś swoją aktywność na serwerze. Chyba. Albo to ja jesteś kompletnie ślepy. Zmniejsz ikonę GG. Strasznie rzuca się w oczy i chyba zaczerpnąłeś pomysł od Kruka, przynajmniej tak mi się zdaje. Na forum się udzielasz ale tak troooszkę, nie żebym się czepiał ale - zwiększ aktywność. Moim zdaniem wróciłeś na CA po jakiejś przerwie. Możliwe, że miałeś ferie i nie mogłeś wbić albo miałeś inne powody. Bo z mojej perspektywy - ostatnio stałeś się nieobecny i Cię nie widuję, a kiedyś to jako pierwsza osoba rzucałeś mi się w oczy. Chciałbym Cię zobaczyć w roli pomocnika jednak jestem na nie. Przykro mi. Zwiększ aktywność. Jak zauważyła Jazminola - strzeliłeś parę byków ale o nie nie będę się czepiał, gdyż to nie jest lekcja polskiego, ani nic podobnego. Serdeczne pozdrowienia, Rapstak. Co do wstawiania mute'ów, trzymaj tu małą rozpiskę działania: /mute 1s <nick> - wycisza na sekundę. /mute 1m <nick> - wycisza na minutę. /mute 1h <nick> - wycisza na godzinę. /mute 1d <nick> - wycisza na dzień. /mute 1y <nick> - wycisza na rok. Maksymalnie można wyciszyć na 10 lat. Razi mnie w oczy jak ktoś pisze /mute 1day, etc. Wybacz! Po prostu taki już jestem, czepiam się wszystkiego...
Szczerze mówiąc nie widziałem cię ani razu na serwerze Survival. Moim zdaniem powinieneś pokazać się z dobrej strony, i przede wszystkim zwiększyć swoją aktywność na serwerze, nie wspominając już o pomaganiu innym graczom Daj się lepiej poznać graczom, chciałbym zobaczyć jak pomagasz innym, a z podaniem na pomocnika spróbuj za miesiąc. Pozdrawiam !
Ostatnio nie gram na survivalu , więc od tej strony nie moge cie ocenić. Natomiast co do podania mam jedno odczucie: Ja to już gdzieś widziałem. @Polaczekk Nie chodzi o kopiuj-wklej, a o styl. Po prostu ktoś pisał bardzo podobnym stylem, ale nie wiem kto.
Witaj Michale Cieszę się, że nareszcie jakiś prawdziwy zawodowiec odwiedził nasz serwer chociaż raz. Obserwuje cię od dwóch miesięcy, moim zdaniem na razie niestety będę na TAK! Powodzenia Pozdrawiam Witold