.Nick z gry:BritneyKill 2.Data otrzymania bana:2014-10-03 3.Screenshot z informacją o banie:http://static.pokazywarka.pl/i/4437722/873712/ban.jpg 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:nie wiem dlaczego dostałam bana bo nie przeklinałam.. a nawet nie było mnie na serwerze o tej godzine czy jest możliwosc pomyłki..;/? 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:nie przeklinam nie bylo mnie na tym serwerze o tej godzinie i należy mi sie ten unban.
Pod hasłem "obraza serwera" nie trzeba przeklinać. Można obrazić serwer w inny sposób. Możliwość pomyłki jest, ale skoro mowisz ze nie bylo Ciebie na serwerze w momencie otrzymania bana, to raczej wątpię aby któryś z adminów wpisał Twój nick "przez przypadek"
Myślę, że jest to jakaś pomyłka. Dlaczego BritneyKill miała by obrażać serwer? Ona jest lubiana na serwerze i z tego co wiem to lubi grać na Craftapple. Osobiście uważam, iż jest to jakiś błąd. Na pewno ktoś źle kogoś zrozumiał. Mam nadzieję, że sprawą zajmie się Administracja Wyższa Pozdrawiam
Jeśli Obraziłam serwer (choć nie przypominam sobie takiej sytuacji) Bardzo przepraszam , Lubie grać na CraftApple i bardzo chciała bym dostać tego Unbana . Pozdrawiam
Myślę ze skoro mówi że nie obrażała to możliwe że to pomyłka ale nie wiem czy mogę uwierzyć na słowo tak szczerze nigdy nie widziałem cie na serwerze ale w sumie czemu nie Można jej dać unbana każdy się uczy na błędach a czasami nawet przez przypadek
Naprawdę nie pamietam , chociaż jeśli to prawda Bardzo przepraszam chcę Unbana ponieważ bardzo lubie grać na tym serwerze
Czekam na dowody. Myślę że należy się unban, lecz ja nie banowałem, więc da go adsone. Jak wspomniałem, każdemu należy się druga szansa.
Myślę tak. Skoro żałuje, że obraziła serwer, uważam że należy się unban. Daje tę jedną jedyną szanse.