Dokładny nick w grze: PolskiCheater Ile czasu możesz poświęcić serwerowiziennie 4 godziny Ile masz lat: 14 Jak długo grasz w minecraft: 4 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około 6 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora /kick nick <powód> Dlaczego ty: Ponieważ chcę pomagać w ogarnianiu chatu, jestem bardzo aktywnym gracze, i chce się sprawdzić w ekipie smile Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 14 lat. Mam na imię Marcin. Jestem kreatywny. Lubię sport. Lubię pomagać innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wszystkie błędy jakie znałem to o nich powiadomiłem, aktualnie nie ma żadnych smile Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na forum w dziale regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale rekrutacja i ekipa w poddziale ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarnianie czatu, zgłaszać o wszystkich błedach ViceAdministratowi albo Administratowi, udzielać się na forum oraz odpowiadać na pytanie graczy
Jestem na NIE. Często spamisz i floodujesz zdarza ci się napisać jakiś wulgaryzm itd. rzadko widzę cię na serwerze.
Jak wyżej, na nie. Widzę Cię po raz drugi ( za 1 razem niezbyt fajnie Cie zapamietałem). Wylatujesz (pare kicków poleciało tylko ode mnie - a reszta)? Jesteś pewny że nie ma bugów (ale to żadnych) w tym momencie?
rzadko ponieważ nie byłem na komputerze przez 3 miesiące i grałem poprzednią edycję cały czas [hr] nie mam żadnych bugów